Rijeka_danas_970x250 (2)
Vijesti

Uhvaćeni višestruki provalnici

Uhvaćeni višestruki provalnici

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zatekli su dana 18.studenog oko 04,00 sata tijekom provale u ugostiteljski objekt u Pulskoj ulici u Rijeci 19-godišnjeg Riječanina, te ga doveli na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 19-godišnjakinje iz Rijeke otuđio 750 kuna.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem uz ovog Riječanina obuhvaćeni su još i Riječanin, starosti 19 godina, te 26-godišnjak s područja Jelenja.

U vremenu od 23/24. listopada do 18. studenog počinili su ukupno pet teških krađa, od čega tri provale u kioske u Ulici Mate Balote i Istarskoj ulici u Rijeci (otuđene cigarete), provalu u trgovinu na području Viškova (otuđeni suhomesnati proizvodi i prijenosno računalo), te spomenutu provalu u ugostiteljski objekt u Pulskoj ulici (otuđen novac). Ovim provalama tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, te vlasnici trgovine i ugostiteljskog objekta oštećeni su za oko 59 tisuća kuna.

Također je utvrđeno kako su 3. studenog počinili kazneno djelo krađe u trgovini u Ulici Fiorella la Guardia u Rijeci. Iz trgovine u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Rijeci ukrali su više parfema. Šteta se cijeni na oko 1260 kuna.

Jedan od ove dvojice Riječana prodavao je ukradene cigarete 22-godišnjaku s područja Kastva. Poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja ovaj 22-godišnjak bit će prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, te će po završetku sva trojica biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Vijesti

More in Vijesti

platak

Snijeg u riječkom zaleđu!

spFebruary 12, 2016
hasan

EFA: Ne dopustiti povratak Hrvatske u crnilo fašizma

spFebruary 11, 2016
buric

Burić: Energo preko Ri-stana protupravno naplatio 14 milijuna kuna

spFebruary 11, 2016
policija-

Opljačkana trgovina na Turniću

spFebruary 11, 2016
nina2

Požar na brodu Nina

spFebruary 10, 2016
policija-

Pazite koga puštate u svoje domove!

spFebruary 10, 2016
nurse-01

Besplatni tečajevi njemačkog jezika za zdravstvene radnike

spFebruary 9, 2016
bunjac-740x600

“PRSTOM U OKO” Nenada Bunjca: E, SAD JE DOSTA TOG TERORA!

spFebruary 8, 2016
sanacija

Stanari sanaciju kanalizacijske cijevi čekaju preko tri mjeseca!

spFebruary 6, 2016