Home Mozaik 13-godišnjak misteriozno nestao prije 12 godina: Majka optužena za ubojstvo sina, uslijedio...

13-godišnjak misteriozno nestao prije 12 godina: Majka optužena za ubojstvo sina, uslijedio totalni preokret

497
0

Marina Andrejić iz Majilovca u Srbiji nepravomoćno je osuđena jer je prije 12 godina ubila sina Đorđa (13). Ovom dječaku se trag izgubio 22. jula 2010. godine, a do danas nije pronađeno ništa što bi upućivalo da je on mrtav ili živ.

Nakon nestanka Đorđa, Marina je uhićena, a onda je uslijedio totalni preokret. Naime, tijekom istrage je utvrđeno da je njezino svjedočenje bilo iznuđeno batinama, a za nezakoniti pritvor dobila je odštetu. Dva puta je osuđena na 20 godina zatvora, ali ju je Žalbeni sud oslobodio.

Danas živi život kakav, kako kaže, nikome ne bi poželjela.

– Godinama govorim da nisam ubila svog sina. I dan danas me nazivaju ubojicom djece. Pa ne mogu ni kokoš zaklati, a kamoli svoje dijete ubiti… Teško se živjelo u neimaštini i s mužem koji je pio, ali borila sam se za djecu. Njih dvoje su mi sve u životu… – počinje svoju ispovijest Marina Andrejić.

Marina se prisjeća tog 22. srpnja 2010. godine kada je Đorđa odvela na njivu da bere mlade mahune. Ponijela je i motiku za kopanje krumpira za ručak.

– U jednom trenutku motika mi je pala na nogu i posjekla je. Nisam mogla hodati. Tada sam samo razmišljala kako pomoći sinu da ode kući. Rekla sam mu: “Sine Đorđe, kad vidiš nekoga, dotrči do njega i reci mu tko si, tko su ti roditelji i gdje živiš.” Ovdje ću čekati da netko dođe po mene”. U jednom trenutku sam ga čula kako mi govori: “Mama, vidim ja cestu”. Više ga nisam ni čula ni vidjela. Došla sam kući tri dana kasnije. Međutim, njega nije bilo. Od tog dana do danas nosim etiketu – ubojica djece. Ljudi me vrijeđaju, nazivaju me pogrdnim imenima. Uzalud se pravdam, osuđena sam bez presude… – tvrdi Marina i dodaje da ne zna kako je izdržala tri dana ozlijeđena dok je šetala poljima i tražila put kući.

Hodala je, kako kaže, uz pomoć proklete motike.

– Nisam bila gladna, ali bez vode je bilo teško. Snalazila sam se kako sam znala. Bolovi su bili jaki, a vrućina velika. Bilo mi je čudno što nikoga nisam sreo na poljima. Ni danju ni noću – kaže Marina.

Šok ju je pogodio tek kada je došla kući i vidjela da nema djeteta. Počinje njena borba za Đorđa i pravdu. Tako skoro 12 godina.

Protiv nje je podignuta optužnica, a čak je dva puta osuđena na 20 godina za ubojstvo sina. No, Žalbeni sud ju je oslobodio. U pritvoru je provela 703 dana.

– Već 12 godina samo Boga molim da spasi Đorđa. Da vidi koliko mu je sestra sretna i da nastavi sa životom. Ne znam je li živ ili mrtav. Njih dvoje su bili jako vezani. Jako su se voljeli. Nikada ne bih odvojila sestru od brata. Samo mi nije jasno kako je moguće da toliko djece nestane? Od njega ništa nije pronađeno… – kaže Marina.

Prisjeća se da su policija i psi, rodbina i prijatelji danima tražili Đorđa.

– Pronađena je lubanja, ali to nije glava mog djeteta. Pronašao ju je lovac, ali dalje od mjesta gdje je moj sin nestao. Tko zna kome pripada. Kažu da su je oprali varikinom. Nadam se da ću prije smrti vidjeti Đorđa – završava priču Marina Andrejić.

Previous articleŽena se igrala sa psom kad ih je napao pit bull: Šokirala sve ovim potezom (VIDEO)
Next article‘Plus size’ ženu maltretiraju jer ima ultrahot muža: ‘Da, debela sam, dosta je tih provokacija o našem seksu!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here