Home Najnovije Švorinić na Aktualnom satu: Hoće li Grad pomoći da se ne ugase...

Švorinić na Aktualnom satu: Hoće li Grad pomoći da se ne ugase kultne emisije Svid radija?

1146
2

Aktualni sat na petoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeka otvorio je vijećnik Liste za Rijeku Danko Švorinić pitanjem planira li Grad financijski potpomognuti neke od kultnih emisija Svid radija kojima nakon prodaje radija i promjene uređivačke politike prijeti ukidanje. Gradonačelnik je odgovorio da je politika Grada potpomaganje takvih programa i da će svakako nešto učiniti po tom pitanju. Nada Pindulić iz HSU-a postavila je pitanje buvljaka na Brajdi koji je ruglo u središtu grada, na što joj je gradonačelnik odgovorio da je Grad htio izmjestiti buvljak na neku drugu lokaciju van grada, no korisnici buvljaka nisu pristali te je sad u planu reorganizacija buvljaka, rigoroznije postupanje i legalizacija 15-ak štandova. Denisa Pešuta iz Liste za Rijeku zanimalo je tko je platio put Damiru Vrhovniku koji se nedavno zajedno s delegacijom Grada uputio u Novi Sad na šahovsko prvenstvo, na što je dobio odgovor da je gospodin Vrhovnik put platio iz vlastitog džepa. Hrvoje Burić iz HDZ-a istaknuo je činjenicu da će Arena Zagreb iduće godine biti domaćin Europskog vaterpolskog prvenstva i upitao gradonačelnika nije li ga sram što domaćin neće biti Rijeka nakon što je Grad potrošio gotovo 500 milijuna kuna na izgradnju bazena na Kantridi. Gradonačelnik je odgovorio da ga nije sram, već da je zbog činjenice što bazen koristi velik broj djece ponosan. (sp)

2 COMMENTS

  1. Vrlo objektivno i cjelovito izvještavanje sjednice Gradskoga vijeća. Svaka čast, pravi novinari. Dajte se uozbiljite!

  2. oporba u gradskom vijeću svela se na Denisa Pešuta i Danka Švorinića iz Liste za Rijeku, jedini koji nešto konkretno kažu i predlažu. Ostatak oporbe HDZ i PGS uglavnom statisti i apstinenti u raspravi. Najviše začuđuje Dinko Beaković svojom totalnom neaktivnošću i pasivnišću. A čovjek je nekad bio pravi politički fajter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here