Home Mozaik 61-godišnjakinja spremna iskeširati čitavo bogatstvo da joj surogat majka rodi bebu za...

61-godišnjakinja spremna iskeširati čitavo bogatstvo da joj surogat majka rodi bebu za nju i njenog 37 godina mlađeg partnera! ‘Uvijek je želio djecu…’

288
0

Cheryl McCain (61) i njezin suprug Kuran (24) već neko vrijeme šokiraju na društvenim mrežama svojim nekonvencionalnim odnosom, no i dalje se ne obaziru na oštre kritike te su ovaj tjedan objavili važnu vijest.

Nikada nisu skrivali da žele imati zajedničko dijete, ali Cheryl je ovaj tjedan na TikToku otkrila da se ovaj mjesec upuštaju u vlastito “surogat majčinstvo”.

“Da sam ja učiteljica u školi tog djeteta, odmah bih pozvala socijalnu službu”, “Zamislite da idu na roditeljski sastanak”, “Jadno dijete!”, “Počinjem misliti da mu se ovo sviđa i nije prisiljen biti s njom, a čak je i obojio kosu kako bi izgledao starije”, nemilosrdni su pratitelji.

@oliver6060

Sarah wasn’t too old so neither am i

♬ everybody look to the left – thatstrangetiktoker

Cheryl, koja već ima sedmero djece, nedavno je otkrila da je spremna platiti 120.000 funti kako bi dobila dijete od surogat majke.

– Oduvijek je želio djecu, a ja želim biti majka njegovog djeteta. Naravno, zbog mojih godina morat ćemo usvojiti dijete ili ga dobiti uz pomoć surogat majke – rekla je ranije Cheryl.

Curran je upoznao Cheryl kada je imao samo 15 godina dok je radio u restoranu brze hrane njenog sina Chrisa, počeli su izlaziti 2020., a vjenčali su se 2021.

Previous articleTiktokerka htjela iznenaditi svog dečka, a on bio u sobi sa studenticom! (VIDEO)
Next articlePerković nakon čudesnog rekorda: Ja sam ponosna Hrvatica!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here