Home Vijesti Petrov: Frljić je previše provokativan

Petrov: Frljić je previše provokativan

2108
0

petrvostankvichrt4Čelni čovjek MOST-a, Božo Petrov gostovao je danas kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u dva. Komentirao je aktualne teme, izbore, protukandidate, a na kraju emisije otkrio je da bi poginuo za svoje ideale.

Naime, Stanković je podsjetio na napad na Petrova prošle godine. Petrov je otkrio kako je na terasi kafića u Metkoviću dobio pepeljarom u glavu te da ga je samo mobitel na koji je tada razgovarao spasio od teže ozljede jer bi bio pogođen ravno u sljepoočnicu. “Da nisam razgovarao na mobitel tko zna što bi bilo sa mnom.”, rekao je Petrov. Podsjetio je da je par dana kasnije netko pokušao pregaziti i njegovog kolegu iz Omiša Ivana Kovačića zbog čega je on završio u bolnici, srećom samo s ozljedom šake.

Je li ga strah, pitao je Petrova Stanković.

“Ne smije me biti strah, nisam čovjek koji se da prestrašiti. Ako treba poginut ću za ono što sam krenuo napraviti”, rekao je Petrov.

Stankovića je zanimalo i što Petrov misli o Frljiću.

“Smatram da je previše provokativan s obzirom da na to kakva je situacija u Republici Hrvatskoj, i koliko smo mladi i što smo proživjeli prije 20 godina.”, rekao je Petrov i dodao da bi dao svim ljudima da se natječu za mjesto intendanta te da pobijedi onaj koji ima najbolje reference.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here