Home Mozaik A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI NA TRSATSKOJ GRADINI ODUŠEVILI PUBLIKU

A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI NA TRSATSKOJ GRADINI ODUŠEVILI PUBLIKU

352
0

Jučer je na Trsatskoj gradini održan koncert A_LIVE/A_STRANA VOKALISTI, a koliko je koncert bio tražen svjedoči činjenica da su online karte bile rasprodane tri tjedna prije koncerta, a organizator je bio u prodaju stavio i novi kontigent ulaznica koje su se mogle nabaviti isključivo u Vintage baru.

Stoga, jučer navečer je na Trsatu bilo teško pronaći mjesto za parkiranje, a Trsatska gradina je bila dupkom puna. Svi su očekivali aktere vrlo popularne i omiljene HRT-ove emisije “A strana” koji su okupljeni oko ekipe prekaljenih glazbenih profesionalaca, odlučili “izaći iz malih ekrana” i svoje talente i vještine prezentirati svima koji vole dobru glazbu i vrhunske interpretacije.

Na Trsatskoj gradini nastupili su Dino Purić, Noa Rupčić, Ana Cerovac, Danijel Jurišević, Goran Orešković i Lea Mijatović.

Na Gradini glazbenici su izveli kolaž bezvremenskih hitova, a popis pjesama sačinjavale su uspješnice glazbenih velikana kao što su; Bijelo dugme, Parni valjak, Indexi, Prljavo kazalište, Gibonni, EKV, Zdravko Čolić, Generacija 5, grupa Metak, Dino Dvornik, Josipa Lisac, Big Blue i Goran Karan, grupa Stijene i Zorica Kondža, Nina Badrić, Massimo, Toše Proeski, Aerodrom, grupa Zana, Denis i Denis, Xsenia i mnogi drugi. Izvođači su na Trsatskoj gradini postigli odličnu atmosferu i svi su vidno uživali o čemu svjedoče i fotografije.
Početkom kolovoza, 03.08. na Trsatskoj gradini nastupit će grupa Pavel, a potom i Zvjezdan Ružić. Ulaznice za manifestacije Ljeta na Gradini moguće je nabaviti online na mojekarte.hr, njihovim prodajnim mjestima i u Vintage baru na Trsatskoj gradini.

Previous articleBila je intimna sa bliskim rođakom, a onda je prešla na ujaka: sada se plašI samo jedne stvari, ništa joj nije sveto
Next articleMože li HAARP stvoriti oblake i upravljati vremenskih prilikama?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here