Home Sport Afrička naftna korporacija novi sponzor NK Rijeke?

Afrička naftna korporacija novi sponzor NK Rijeke?

5021
0
oando
Panafrička energetska korporacija ima sjediše u glavnom gradu Nigerije Lagosu

Radimo na tome, iskoristili smo ovu priliku da gospodina Tinubua dovedemo ovdje i pokažemo Rujevicu, da vide na čemu radimo i što gradimo. Ako nas Oando bude sponzorirao, obećao sam im da ćemo staviti njihov logo na naš dres. To bi se moglo dogoditi već ovog ljeta, rekao je Damir Mišković u programu Radio Rijeke.

Proteklog vikenda u Opatiji su se sastali vodeći ljudi fondacije Social Sport, većinskog vlasnika nogometnog kluba Rijeke i Orlean Investa, a u skorijoj budućnosti Bijeli bi mogli dobiti novog, izdašnog sponzora. Radi se o najvećoj afričkoj naftnoj kompaniji Oando, čiji se godišnji promet kreće oko četiri milijarde američkih dolara.

Radimo na tome, iskoristili smo ovu priliku da gospodina Tinubua dovedemo ovdje i pokažemo Rujevicu, da vide na čemu radimo i što gradimo, kako bi shvatili važnost ovog projekta za mlade i prvu momčad. Ako nas budu sponzorirali, obećao sam im da ćemo staviti njihov logo na naš dres. To bi se moglo dogoditi već ovog ljeta, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here