Home Mozaik AIESEC Rijeka – prijave za studentsku međunarodnu praksu

AIESEC Rijeka – prijave za studentsku međunarodnu praksu

1261
0

Studentska udruga AIESEC Rijeka poziva sve zainteresirane studente na prijavu za odlazak na međunarodnu stručnu praksu u jednu od preko 100 zemalja u kojima je AIESEC prisutan. Dva su programa međunarodne razmjene koju AIESEC nudi:

– Stručna praksa za sva zanimanja kroz rad u internacionalnim tvrtkama koje će obogatiti vaše radno iskustvo. Praksa je bitan dio svakog edukacijskog ciklusa, a praksom u internacionalnom okruženju postajete konkurentniji na današnjem tržištu rada. Sudionici ovog programa dobivaju plaću za svoj rad.
– Razvojna i edukacijska praksa koja uključuje rad s poslovnim dobrotvornim sektorom, nevladinim udrugama kroz razvoj zajednice i društva. Podrazumijeva istraživački rad, kreiranje strategija za financiranje organizacija, projektno orijentirano istraživanje, edukacijske programe za promoviranje različitih kultura. Sudionicima ovog programa je osiguran smještaj i hrana ali pošto se radi o volonterstvu ne dobivaju plaću za rad.

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Rijeci i drugih fakulteta, kao i oni koji su završili studij u protekle 2 godine (prvostupnici, diplomci, magistri, doktori).
Prijava za međunarodnu praksu

Također, organiziran je Info sastanak na kojem će se svi zainteresirani moći pobliže upoznati sa procesom odlaženja na internacionalne prakse te postaviti pitanja koja ih zanimaju.

Info sastanak će biti održan u ponedjeljak, 26.studenog u 17:00 na Tehničkom fakultetu u učioni U3 te četvrtak, 29. studeni, u 18:00h na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, u dvorani 5.

Za više informacija posjetite nas na Facebook stranici AIESEC Rijeka.

Previous articleOd siječnja u prometu novi plavi autobusi
Next articleAmerikanci se masovno žele odcijepiti od SAD-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here