Home Sport Akcija “U koš za koš” – otpadom do zdravlja u nedjelju umjesto...

Akcija “U koš za koš” – otpadom do zdravlja u nedjelju umjesto u subotu

842
1

Akcija “U koš za koš” će se zbog loše vremenske prognoze održati u nedjelju 29. svibnja 2011. umjesto u subotu kako je prvo bilo najavljeno. Akcijom se namjerava putem elektroničkog otpada, bijele tehnike i starog papira prikupiti sredstva za organizaciju košarkaške utakmice između O.Š. “Nikola Tesla” i O.Š. “Centar” na novom sportskom igralištu na Delti čije se otvaranje očekuje ovih dana.

Akciju organiziraju i provode Mjesni odbor “Školjić” i Košarkaški klub “Flumen Sanctus Viti” u okviru Dana Mjesnog odbora i tradicionalne akcije “Očistimo svoj kvart”. Središnje “zborno” mjesto za otpad je kod O.Š. “Nikola Tesla”, a otpad će se moći odložiti i kod baja raspoređenih tog dana na terenu. Također, 15-tak volontera Mjesnog odbora i Košarkaškog kluba spremni su na poziv građana doći u stanove pokupiti otpad, ukoliko se ne radi o otpadu velike težine.

Ovom akcijom započelo bi i formalno organiziranje kvartovske košarke, uz mali nogomet, središnje sportske aktivnosti za mlade, one malo manje mlade i sve one koji žele da sport i tjelesna rekreacija budu sastavni dio društvenog života u kvartu.

1 COMMENT

  1. Baš htjedoh napisati kako je prostor ISPRED škole taman konačno našao svoje rješenje (DA BUDE DEPONIJ SMEĆA, baje su prije već tamo stavljene, doduše sa ‘stablima’) , no, ovo je ipak PREVIŠE POHVALNA AKCIJA ZA MOJE ‘bockave’ KOMENTARE 😉 dakle, shvatite to kao šalu i samo naprijed! 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here