Home Sport Alen Halilović je novi igrač Rijeke!

Alen Halilović je novi igrač Rijeke!

423
0

Alen Halilović je novi igrač Rijeke, objavio je hrvatski prvoligaš. Informacija o povratku 26-godišnjeg Halilovića u SuperSport HNL pojavila se prije par dana, a Rijeka je to praktički potvrdila sinoćnjim videom u kojem potpisuje dres s brojem deset. Nije mu se vidjelo lice, ali je po tetovaži bilo jasno o kome je riječ.

Iako je sa 16 godina debitirao za hrvatsku reprezentaciju te kao jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa bio prozvan Hrvatskim Messijem, Halilović nije ostvario karijeru kakva mu se predviđala. Sada se vratio u hrvatski nogomet, iz kojeg je otišao 2014. godine.

Jutros je odradio liječnički pregled i nakon toga potpisao ugovor, navodi se u službenoj objavi Rijeke. “Dugo sam bio u kontaktu s Rijekom. Zaželio sam se ove sezonu vratiti u Hrvatsku, zadovoljan sam i sretan što sam ovdje u Rijeci. Dugo smo pričali i razgovarali i poznajem dobro klub i zato sam se odlučio na taj korak” rekao je Halilović.

“Pratio sam HNL prošle sezone, više nego ikada, bila je jako zanimljiva i to mi je još veći motiv. Radi se dobra ekipa ove sezone, dobra je atmosfera i inzistirao sam da dođem što ranije i da krenemo što prije raditi”, dodao je.

Previous articleNikolina Ristović: Moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino dijete
Next articleSpektakularno otvaranje nikad jače Zvečke uz riječke koncertne legende Let 3!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here