Home Najnovije Alferez na Kantridi!

Alferez na Kantridi!

1486
1

Radno je i burno očito bilo noćas u klupskim kancelarijama, jučer kasno poslijepodne nije bilo informacija iz Guadalajare. Nakon višetjednih pregovora i obrata dogovor je postignut. 23-godišnji napadač meksičkog Atlasa, Hebert Efrain Alferez Popoca novi je član riječkog nogometnog prvoligaša.


Hebert Efrain Alferez Popoca

Alferez dolazi tijekom sutrašnjeg dana u Rijeku. Dogovorili smo jednogodišnju posudbu po nama prihvatljivim uvjetima i zadovoljni smo što dobivamo kvalitetnog igrača. Dogovori su se privodili kraju noćas u sitnim satima. Dido Milenković i ja smo imali nekoliko otvorenih linija s Meksikom. Pregovorima se priključio i pripomogao i Gutierrez, on i Alferez su dobri prijatelji i na kraju je sve uspješno okončano, kazivao je jutros zadovoljni predsjednik Robert Komen.

Nakon uspješno privedenih kraju pregovora s mostarskim Zrinjskim oko dovođenja Fenana Salčinovića, uspješno su kraju privedeni i pregovori oko angažmana Alfereza. Na Kantridi su time riješili sve kadrovske probleme i zatvorili prijelazni rok. I to sve u jednom danu. (radio rijeka)

Previous articleLažni riječki vidovnjak opet u akciji
Next articleAlfa Romeo se zapalio u garaži

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here