Home Mozaik Američka policija dobila je misteriozni mail 7 dana nakon nestanka Srpkinje Ane...

Američka policija dobila je misteriozni mail 7 dana nakon nestanka Srpkinje Ane Walshe, evo što u njemu piše

88
0

Nove informacije o nestanku Ane Walshe počele su izlaziti na površinu nakon što je u četvrtak na sudu u američkom Norfolku održano ročište njezinom suprugu Brianu Walshu koji je optužen da ju je nasmrt pretukao, raskomadao njezino tijelo i bacio u smeće. .

Iako je njezin suprug Brian Walshe glavni osumnjičenik za zločin, za njezinim se tijelom još uvijek traga, što ostavlja prostora nekim teoretičarima zavjere, ali i Brianovoj obrani, da nagađaju gdje se Anna zapravo nalazi.

Zasad svi dokazi upućuju na to da je Brian počinitelj stravičnog ubojstva svoje supruge.

Prema posljednjim informacijama koje prenose američki mediji WCVB i Daily Beast, dan prije nego što je Brian uhićen pod sumnjom da je ubio suprugu, policija u Cohassetu, gradu u Massachusettsu u kojem su Anna i Brian živjeli, dobila je neobičan e-mail.

Naime, kako prenose američki mediji, u mailu se spominje da je Ana oteta zbog posla vrijednog 127.000 dolara.

  • Ovdje imamo stanovitu Anu Walshe. Ona je kod nas i ako ne vrati taj novac, budući da je zabrljala, više se neće vratiti – navodno je stajalo u mailu koji je policija zaprimila 7. siječnja.

U e-poruci se aludira na činjenicu da je Ana napravila neku pogrešku i da je sada mora ispraviti i vratiti izgubljeni novac.

Međutim, policija nije otkrila više detalja o ovoj poruci, a pretpostavlja se da je ovim mailom samo pokušaj da se istraga izbaci iz kolosijeka i kupi vrijeme za dodatno zataškavanje i zataškavanje dokaza o ubojstvu.

  • E-mail je vjerojatno poslao neki luđak ili netko tko je jednostavno sudjelovao u ubojstvu Walshove, a možda i sam Brian iz straha da će uskoro biti uhićen, što se dogodilo već sljedeći dan – objašnjavaju izvori.

Podsjetimo, Ana Walshe nestala je 1. siječnja, a da joj se nešto dogodilo saznalo se četiri dana kasnije kada je njen poslodavac iz Washingtona prijavio policiji da nije došla na posao.

  • Njezin suprug Brian lagao je policiji da je Ana 1. siječnja, nakon dočeka Nove godine, otišla od kuće na aerodrom gdje je imala let za Washington, rekavši mu da se hitno mora javiti na posao jer je nešto iskrsnulo. Istragom je utvrđeno da je Walshe na taj način kupio vrijeme da ukloni tragove zločina – podsjeća izvor.
Previous articlePotres 2,9 stupnjeva stresao Krk: ‘Zatutnjalo kao duga grmljavina; Skočila sam iz kreveta’
Next articleObožavao je Tita a kasnije je postao poznati svjetski lider: “Kada je umro Tito, briznuo je u plač”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here