Home Mozaik Američki borbeni avion napravio let blizu ruske vojne baze – u obliku...

Američki borbeni avion napravio let blizu ruske vojne baze – u obliku penisa

153
0

Američke zračne snage priopćile su u petak da neobična putanja leta KC-135 Stratotankera, za koju ljubitelji zrakoplovstva kažu da podsjeća na oblik penisa dok je letio blizu ruske baze u Siriji, nije bila namjerna.

Računi na Twitteru koji prate Flightradar24, web stranicu koja prati avione, brzo su u srijedu ukazali da je putanja leta u obliku falusa koja se sastoji od dva kruga i jednog velikog ovala sumnjiva i usmjerena izravno na ruske snage. Talijanske novine la Repubblica čak su napisale članak o incidentu, navodeći da je “oblik zapravo nedvosmisleno oblik penisa”..

Američko ratno zrakoplovstvo je brzo odgovorilo da posada KC-135 — koji je letio između Cipra i sirijskog grada Tartusa, gdje Rusija ima pomorsku bazu — postupila na odgovarajući način.

“Svjesni smo incidenta i razgovaramo s posadom KC-135 kako bismo utvrdili detalje”, rekao je glasnogovornik zračnih snaga za Military.com u e-mailu. “U ovom trenutku ne vjerujemo da je posada postupila neprikladno, leteći u orbiti za punjenje gorivom u skladu sa zahtjevima koji zadovoljavaju potrebe zrakoplova prijemnika.”

Zrakoplov je ostao u istočnom Mediteranu, a ne u sirijskom zračnom prostoru, dodao je glasnogovornik zračnih snaga. Dodatni detalji o misiji KC-135 nisu navedeni.

Previous articleU Italiji pao helikopter: Poginulo sedam ljudi, nastradala i slovenska obitelj
Next articleZnanstveno dokazano: tko rano kiti božićno drvce i ukrase je u pravilu sretnija osoba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here