Home Sport An. Sharbini: Dobro je ispalo

An. Sharbini: Dobro je ispalo

1608
0

Anas Sharbini, kapetan »Rijeke«: – Odigrali smo dobro i ne bi bilo zasluženo da na kraju nismo pobjedili. Od početka utakmice smo bili bolji, kasnije smo dobili nesretan gol, ali smo se u nastavku podigli i zasluženo preokrenuli rezultat. Crveni karton? Nisam razmišljao što radim, a i prvi karton sam dobio zbog gluposti. Ostavio sam ekipu na cjedilu i sreća je da je dobro ispalo. Da smo primili gol za 2:2, to si ne bi oprostio.
     Ahmad Sharbini, napadač Rijeke: – Pobjedili smo Hajduka koji je odličan protivnik i tradicionalno neugodan. U prvom poluvremenu smo dobro igrali i imali neke šanse, ali onda smo dobili bezvezni gol. U nastavku smo zaigrali odlučnije i utakmicu je odlučio Anasov potez za 2:1. Na žalost, dobio je potom crveni karton, nisam ga uspio zaustaviti, a znao sam što se sprema. Ali to je taj trenutak, ponesu te emocije i teško se kontrolirati.
    Igor Novaković, napadač Rijeke: – Sretni smo što smo upisali tri boda. Mislim da smo igrali kvalitetno, a otežavajuća okolnost je bila što smo u završnici igrali bez Anasa. Sreća nas je međutim popratila i uspjeli smo postići gol za 3:1 s kojim smo potvrdili pobjedu.
Sandi Križman, napadač »Rijeke«: – Bila je to teška utakmica, dali smo sve od sebe i zasluženo pobjedili. Moj gol? A dobro, puknuo sam pa što bude. Malo sreće i to je to.
    Alen Pamić, veznjak Rijeke: – Odigrali smo dobro utakmicu, atmosfera je doista bila odlična i uspjeli smo pobjediti. Zadovoljan sam svojom igrom, ali mogu još bolje jer sigurno imam prostora za napredak.
    Danijel Subašić, vratar »Hajduka«: – Što reći, izgubili smo i gotovo. Došli smo puni optimizma, ali sada je jasno da nešto ne štima u našoj igri u gostima. Ako se ne postaviš agresivno na terenu, teško je doći do pobjede. Utakmica protiv Deportiva pritom nije važna, da igramo protiv Deportiva svake nedjelje bili bismo prvaci i imali 30 bodova više od Dinama. (Novi list)

Previous articleJedrenje: Lovroviću i Mikuličiću puklo jedro!
Next articleLjeto na Gradini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here