Home Vijesti Ana Blečić Jelenović s građanima Krimeje, Vežice i Pećina

Ana Blečić Jelenović s građanima Krimeje, Vežice i Pećina

365
0

Važnost mjesne samouprave i dužnost gradskih vlasti da sluša što joj govore građani ne mogu se ignorirati, rekla je kandidatkinja za gradonačelnicu Rijeke Ana Blečić Jelenović (Lista za Rijeku) na današnjem susretu s građanima Krimeje, Vežice i Pećina na terasi caffe bara Eco u Kvaternikovoj ulici, na kojem je najviše riječi bilo o parkirnom kaosu i problemima građana zbog toga.
Nakon što je okupljene, koji su morali voditi računa o epidemiološkim mjerama, upoznala s glavnim naznakama svog izbornog programa, Blečić Jelenović saslušala je brojne primjedbe građana ovog dijela Rijeke na koje već godinama traže odgovore od gradskih struktura. Upravo je parkirni prostor jedan od glavnih problema ovog dijela grada, a istovremeno česti su prigovori da nedostaju stupići na nogostupima kako bi se zaštiti građani a posebno djeca od sve brojnijih automobila.
Kao i u drugim dijelovima grada, građani se žale na čistoću odnosno smeće po ulicama, a Ana Blečić Jelenović je na kraju skupa obećala da će u izbornoj kampanji još govoriti o problemima građana u okolini njihovih stanova i kuća, najavljujući prijedlog reforme mjesne samouprave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here