Home Mozaik Ana nestala sa sestrom prije 40 godina: Majka im umrla, a onda...

Ana nestala sa sestrom prije 40 godina: Majka im umrla, a onda je otkrivena šokantna istina (FOTO)

528
0

Dvije sestre iz Kanade nestale su prije 40 godina, a sada su žive pronađene u Americi. Slučaj Kanađanke zaintrigirao je cijeli svijet, a sada se dogodilo nešto neočekivano. One, naime, tvrde da nemaju pojma da su sve ove godine vodene kao nestale osobe.

Ana Haze sada ima 71 godinu, a njezina sestra Kim 57. Majka ih je zadnji put vidjela u Edmontonu u Kanadi 1981. godine. Njihov nestanak prijavila je 2003. godine, ali nikada se nije saznalo zašto je toliko dugo čekala. Majka je umrla prije osam godina i tako nikada nije saznala što se dogodilo s njezinom djecom.

Kim, koja sada koristi drugo ime, rekla je policiji da nije znala da su ona i njezina sestra vodene kao nestale. Dodala je da su pobjegle od života u Kanadi i sada žele svoju privatnost.

U jednom je trenutku istrage policija čak pomislila da su sestre žrtve serijskog ubojice Roberta Picktona koji je sredinom 90-ih ubio nekoliko žena i pokopao ih na svojoj farmi. Međutim, DNK analizom utvrđeno je da ove sestre nisu među njegovim žrtvama.

Godine 2012. istražitelji su dobili jedan trag. Policija je pronašla jednu Anu Haze u Vancouveru, ali to nije bila jedna od nestalih sestara. Ta je žena zadržala isječak iz novina iz 1984. o ženi koja se zvala isto kao i ona koja je napisala knjigu. Članak je spremila zbog istog imena, jer joj je bio zabavan. Tada je policija shvatila da se autorica nekoliko knjiga koristila različitim imenima, uključujući Anu i Kim Haze.

Sestre su se nakon odlaska od kuće koristile mnogim lažnim imenima. Na kraju su došle u Sjedinjene Države.

Tada se u novinama pojavila još jedna priča o autorici knjige, ovaj put s fotografijom. Istraga je otkrila da žena na fotografiji ima i sestru. Otisci prstiju konačno su potvrdili da su to Ana i Kim.

U trenutku kada su nestale, Ana, koja je tada imala 43 godine, bila je u lošim odnosima s obitelji i imala je financijskih poteškoća. Iako se Kim dobro slagala s obitelji, otišla je sa sestrom. Tada je imala 29 godina. Policija kaže da su bili nerazdvojne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here