Home Sport Anas: Bio sam najbolji igrač HNL-a, ali u krivom klubu

Anas: Bio sam najbolji igrač HNL-a, ali u krivom klubu

1406
5

U intervjuu za saudijske satelitske TV postaje Al-Arabiya bivši igrač Hajduka Anas Sharbini, koji će od ove sezone nositi dres najbogatijeg saudijskog kluba Al-Ittihada, kazao je da je jako sretan što se nalazi u Saudijskoj Arabiji.

– Cijeli život sanjao sam da ću igrati baš u Saudijskoj Arabiji! – rekao je.

Sharbini zahvaljuje nogometnom savezu Saudijske Arabije što mu je omogućio da ostvari snove i zaigra u toj muslimanskoj svetoj zemlji. U razgovoru za TV Al-Arabiya Anas je napomenuo da je, unatoč tome što su veliki klubovi iz Europe bili zainteresirani za njega i spremni platiti mu dva puta više nego što je dobio za prelazak u Al-Ittihad, odbio sve te ponude i prešao u klub koji ga cijelo vrijeme vatreno želi.

– U slobodno vrijeme najviše sam pratio saudijsku nogometnu ligu – rekao je te odlazak u Saudijsku Arabiju objasnio i time da je on ipak podrijetlom Palestinac i musliman i da se zato u Saudijskoj Arabiji osjeća kao kod kuće.

Sharbini je napomenuo da je saudijska liga mnogo jača od hrvatske lige, a potom je počela Anasova samohvala:

– Bio sam najbolji igrač u hrvatskoj ligi iako nisam igrao u pravom klubu niti sam imao dobrog trenera! (večernji list)

5 COMMENTS

  1. Anase bio si u krivoj državi. Ćo nije dovoljno samo govoriti po Grobnički da biš pričao priče. Nogomet je samo igra. Nisi igrao za Rijeku ili Hajduk već si igrao za SEBE. I ono što si dobio Anase je Tvoje, a ne Naše. Ili Ti hoćeš biti i nešto značajnije od onog što radiš, a samo igraš nogomet?

  2. ŠKOVACO JEDNA TI SI PRATIL NJIHOVU LIGU ,DA SI ŠAL VA IZRAEL REKAL BI DA SI JEDVA ČEKAL DA DOJDEŠ PUL NJIH.ČA TI JE VA KALAUZE UGOVORA PIŠE DA SE MOREŠ OBLOKAVAT SVAKU VEČER PIJANDURO.SAD PJUJEŠ PO REKE I PO SEH GROMIČANI NEMOJ NAZAD NI DOJT TU TI VIŠE I NE PRIPADAŠ NAKON TE IZJAVE.

  3. “veliki klubovi iz Europe bili zainteresirani za njega i spremni platiti mu dva puta više nego što je dobio za prelazak u Al-Ittihad, odbio sve te ponude i prešao u klub koji ga cijelo vrijeme vatreno želi”

    ici kod saudijaca da bi si osigurao zivot – stoji, i tako bi vecina nas postupila.

    Ali ako je stvrano postojala mogucnost odlaska u njemacku, spanjolsku, italiju ili englesku a on ide u S.Arabiju…e onda je jednostavno kreten.

  4. je li on bio kolovođa, kad su prodali onu utakmicu, u Luxemburgu, radi zarade na kladionici?

  5. hahaha da vidimo koliko će mu tolerirat cuganje u šerijatu – uživaj u plodovima svojeg truda amaterčino 🙂 za deset godina će radit u očevom kiosku i slagat marende trećemajcima :)))))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here