Sport

Anas će trenirati u Rijeci II

Anas će trenirati u Rijeci II

anasU petak u kampu HNK Rijeka sastali su se Srećko Juričić, Matjaž Kek i Anas Sharbini. Sastanak je održan sa željom uspostave normalne komunikacije i rješavanja novonastale situacija na zadovoljstvo svih. Na sastanku je dogovoreno da Sharbini ne putuje s ekipom u Dubai i da do povratka razmotri sve mogućnosti i ponude, te riješi osobne probleme koji mu ne dozvoljavaju igranje utakmica.
– Još smo jednom dogovorili detalje vezane za početak pripremnog perioda. Ponavljam još jednom da sam s Anasom u stalnom kontaktu i on je igrač Rijeke što u niti jednom trenutku nije bilo sporno! Krajem protekle godine Anas je imao svoje planove, dobio je konkretnu ponudu i dogovorili smo se da u miru obavi razgovore da bismo što prije dobili jasnu sliku. Anas nas je izvijestio da još uvijek razmatra ponude, pa smo se dogovorili da sve riješimo nakon našeg povratka iz Dubaija. Tada ćemo sjesti i zajedno odlučiti što dalje, a za to vrijeme Anasu je omogućeno treniranje s ekipom Rijeke II – ustvrdio je Matjaž Kek.
Nakon sastanka Anas Sharbini ponudio je svoje viđenje situacije.
– U stalnom sam kontaktu s klupskim čelnicima, razgovarao sam ovih dana s predsjednikom Damirom Miškovićem i redovito se čujem s trenerom Kekom. Dogovorili smo se da razmotrim sve mogućnosti i pokušam riješiti osobne probleme. Zahvaljujem svima u klubu na razumijevanju i ne mislim da me je klub htio odbaciti. Smatram da se u javnosti stvorila pogrešna slika o našem odnosu. Rijeka je moj klub i svi znaju da se ovdje najbolje osjećam – izjavio je Anas Sharbini.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Rijeka danas u Pazinu

spMarch 23, 2019

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.