Home Sport Anas: Forma sve bolja

Anas: Forma sve bolja

939
0

Peti dan priprema Rijeka je ponovno uhvatila ritam od dva treninga dnevno. Jutarnji dio treninga trajao je skoro dva sata u kojem su se kombinirale vježbe snage i taktičke vježbe u igri.
Igrala se i kratka utakmica na skraćene golove u kojem se posebno vježbala brza transformacija lopte iz obrane prema napadu.
Nakon treninga porazgovarali smo se Anasom Sharbinijem koji se još jednom osvrnuo na prvu pripremnu utakmicu koju je Rijeka odigrala protiv Videtona.
– To je bila prava pripremna utakmica. U nju ušli u punom treningu i dobro je da je svatko odigrao bar jedno poluvrijeme. Protivnik je bio dobar, ali mislim da smo bili bliže pobjedi, iako je to sad manje bitno.
Uvjeti u Španjolskoj su i dalje odlični. Kiše nema na vidiku, a travnjak je skoro savršen.
– Nama je travnjak najvažniji. Treniramo dva puta dnevno i to je ono što nikako ne bismo mogli u Rijeci. Vrijeme je odlično, hotel solidan i svi smo jako zadovoljni. Naša je jedna želja da se što bolje spremimo za početak prvenstva te za Kup utakmicu s Osijekom.
Osobnom forma je u porastu.
– Sve bolje i bolje. Noge su još teške, ali nadam se da ću pravu formu uhvatiti na početku proljeća.
Loša vijest nakon treninga stigla je iz Marbelle gdje je Nikola Pokrivač obavio dijagnostički pregled koljena. Stradao je medijalni kolateralni ligament lijevog koljena na kojem je ustanovljena blaga ruptura te ga očekuje pauza od barem tri do četiri tjedna.
Svi drugi osim Ivana Tomečaka, koji trenira odvojeno, bez problema su odradili jutarnji trening.
U nastavku pogledajte fotografije s jutrošnjeg treninga.(nk-rijeka.hr)

Previous articleTuđi kurac i koprive
Next articleFOTO: Metafizika krvi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here