Home Sport Anas Sharbini: Jači smo nego jesenas

Anas Sharbini: Jači smo nego jesenas

891
0

Kapetan Anas Sharbini povest će “bijele” s Kantride u Osijeku u proljetnu avanturu i lov na treće (ili četvrto) mjesto koje donosi vizu za Kupe Uefe. Tot tvrdi kako ne mogu jamčiti pobjede, ali dobru igru sigurno. Anasa trese pozitivna nervoza… Glad za bodovima i novom dokazivanju.
– Jedva čekam da se lopta zakotrlja. U prijateljskim nastupima, bez obzira što to ne mora biti nikakvo mjerilo, pokazali smo da smo puno bolji u odnosu na jesen. Uigraniji, moćniji u svim linijama. Miladin se oporavio, jesenas je odigrao samo jednu utakmicu, Novaković je uhvatio ritam, a Fernandez je sve bolji – govori Anas.

Osijek  –  nezgodan domaćin

Jedno su pripreme, a drugo utakmice za bodove, posebice u Osijeku, gdje je Rijeka često bila na tankom ledu. Trener Rubčić hvali Osječane. Kaže da ih je gledao i čitao njihove izjave. Riječ je o radnoj i rastrčanoj momčadi koja zna što hoće.

Anas vjeruje u snagu svoje momčadi.

– Nigdje nas ne dočekuju s cvijećem, bit će žestoko i u Gradskom vrtu. Spremni smo za čvrstu igru. Nemamo namjeru braniti se, na sredini terena se posjedom lopte dobivaju utakmice. Treba nam osječki vjetar u leđa, bodovi. Po jutru se dan poznaje. Imamo momčad za treće mjesto – uvjeren je Anas. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here