Home Sport Anas Sharbini: Ladić se bavi nekim drugim poslom, a ne nogometom!

Anas Sharbini: Ladić se bavi nekim drugim poslom, a ne nogometom!

1866
4

Atmosfera u našoj mladoj reprezentaciji već je duže vrijeme kaotična. Izbornik Dražen Ladić nikako da pohvata konce autoriteta, a u vrtlogu zbivanja u kojem se našao, sve češće odlazi iz krajnosti u krajnost. Anas Sharbini i dalje je na piku, a drugo se i ne može očekivati nakon silnih prepirki kojima je zajedno s izbornikom šokirao javnost. Ladić je Sharbinija odlučio izostaviti s popisa mladih reprezentativaca za ključne kvalifikacijske susrete za EP, protiv Albanije i Italije.

Razlog?

“Anas Sharbini nije prestar, i vi to jako dobro znate. Njegove su igre u posljednje vrijeme slabije i samo zbog toga nije na popisu. No, to ne znači da u budućnosti neće biti”.

Treba li izbornikovim riječima uopće nešto dodati? Možda jedino da svi skupa znamo kako njegova odluka nema veze s Anasovom formom koja je u posljednje vrijeme, uzgred rečeno, bolja nego kad je zaslužio poziv za odlazak na Euro s Bilićevom delegacijom.

Tim je potezom Bilić nepovratno i do kraja srozao Ladićev autoritet pa ne čudi što se prilikom Ladićevog izlaganja umiješao u priču. Nakon što je kurtoazno pojasnio važnost mlade reprezentacije, kao poligona za seniorski pogon i prisjetio se dana koje je proveo kao izbornik iste, u rukavicama je rekao ono najbitnije; da će na njegovom popisu ipak biti mjesta za igrače kojih se Ladić odrekao, naravno, ukoliko  procjeni da su mu potrebni. Nedvojbeno je koga je Bilić imao u vidu.

Kada su novinari kontaktirali Anasa Sharbinija, on još uvijek nije bio upoznat s novonastalom situacijom. Prenijeli smo mu izbornikove riječi, a nakon kratkotrajnog šoka, riječki je kapetan razočarano procijedio:

“Uopće ne znam što bih vam rekao… Ne znam, sasvim je očito da izbornik Ladić ima nešto protiv mene. Smatram da zaslužujem biti u reprezentaciji, ali na izborniku je da odluči. No, on će također snositi posljedice za svoje rezultate.”

“Mislim da se gospodin Dražen Ladić bavi nekim drugim poslom, a ne nogometom. Ovim putem poželio bih mu puno sreće u tome što radi, ali prilično sam siguran da ne radi u dobrobiti hrvatskog nogometa. Neka javnost procjeni treba li nam takav izbornik”, završio je Sharbini. (Index.hr)

4 COMMENTS

  1. Ladić sve čini da Anas dovede u Dinamo pokazujuci mu da nikad nece u reprezentaciju dok je u Rijeci. Gdje je onaj Rubesa(čudo od djeteta) da ga zastiti,pa onje direktor kluba!

  2. Rubeša je jedan običan balavac, tko je njega postavio na mjesto direktora da mi je samo znati.

    Tako nećemo nikad naprijed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here