Sport

Anas u Kini odbio godišnju plaću od milijun eura!

Anas u Kini odbio godišnju plaću od milijun eura!
foto: nk-rijeka.hr

foto: nk-rijeka.hr

Uoči i nakon prijateljskog susreta Rijeke i Opatije „na katu“ se razgovaralo o jednoj, itekako izdašnoj ponudi za još jednog prvotimca Bijelih. Naime, s azijskog kontinenta Rijeci je ponuđeno gotovo pet milijuna eura za usluge Anasa Sharbinija!

Kapetan riječke momčadi danas je „letio“ po terenu, pokazavši još jednom svu raskoš svojeg talenta, a prema svemu sudeći želi još puno toga ostvariti na Kantridi. Jedan kineski prvoligaš bio je spreman igraču ponuditi plaću od milijun eura po sezoni, ali nakon što je Rijeka korektno omogućila svojem stožernom članu da sam razmotri – Anas je ponudu odbio!

Prije svega želim reći da nama nije bilo u interesu prodati Sharbinija u drugi klub. On je naš kapetan i jedan od glavnih igrača, ali s obzirom da se radilo o ponudi koja nam je bila interesantna, a zadovoljila bi i samog igrača, mi smo mu prepustili da je sam razmotri. Bio bi to drugi najveći transfer u povijesti Rijeke. Međutim, Anas je odlučio da ne želi odlaziti iz Rijeke s kojom, kako kaže, želi osvajati još trofeja, rekao je pomoćnik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance, ne otkrivši ime kluba koji je želio vidjeti grobničkog virtuoza u svojim redovima.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o kineskom prvoligašu Jiangsu Guoxin, momčadi koja je prošlu sezonu tamošnjeg prvenstva okončala na osmom mjestu. No, nakon pregovora predstavnika Rijeke, Anasa i njegovog oca Jamala s čelnicima Jiangsua nije došlo do konačnog dogovora. Sharbinija trenutno očito zanima samo igranje u klubu u kojem je potekao, a ne izdašni godišnji prihodi. Koji su se znali pokazati i kao „mazanje očiju“, kao u slučaju Leona Benka i Dalian Aerbina. Taj je klub prošle sezone u kojoj bivšem Rijekinom napadaču nije isplatio dogovorenu plaću ispao iz lige.(radio rijeka)

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Rijeka danas u Pazinu

spMarch 23, 2019

Amerikanci potvrdili, Heber nastavlja karijeru u New Yorku

spMarch 20, 2019

Hrvoje Smolčić: Bila je ovo posebna utakmica za našu obitelj

spMarch 19, 2019

Heber putuje ‘preko bare’, već se oprostio sa suigračima!

spMarch 18, 2019

Bišćan: Odlična predstava unatoč svim problemima!

spMarch 17, 2019

FOTO: Tri komada u mreži Osječana!

spMarch 17, 2019

Zamet pobijedio s čak 13 pogodaka prednosti!

spMarch 17, 2019

Rijeka – Osijek: Bijeli dominantni na domaćem travnjaku

spMarch 17, 2019

Bišćan: Ekstra zahtjevna utakmica protiv Osijeka

spMarch 15, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.