Home Sport Armada večeras isplovljava za Split!

Armada večeras isplovljava za Split!

232
0

Točno u ponoć Armada kreće na 14-satnu plovidbu Jadranom do Splita. Navijačka skupina koja prati Rijeku odlučila je na finale Kupa (četvrtak, 19 sati) putovati brodom.

Tisuću Riječana u organizaciji Kluba navijača Armada plovit će na Jadranski derbi, a još oko dvije tisuće će ih otputovati u Split automobilima, kombijima i autobusima.

Armada je sinoć poslala poruku svima koji kreću na put. Posljednji put u Split je brodom putovala prije pet godina na ligašku utakmicu.

“Naglašavamo svima kako je organizator ovog putovanja isključivo KN Armada Rijeka. Molimo sve da poštuju upute organizatora, suzdrže se od paljenja bilo kakvih pirotehničkih sredstava prije i za vrijeme puta na brodu. Također, unošenje alkoholnih pića na brod nije dozvoljeno.

Svima koji idu na brod s vozilima preporučuje se da dođu prvi na ukrcaj i uvezu svoje aute u garažu broda prije stvaranja gužvi.
Ukrcaj na brod započinje u 21h, polazak broda je predviđen u ponoć.

– TRANSPARENTI
Pozivamo sve da ne nose svoje transparente(male zastave) ekipa, svojih lokalnih mjesta i kvartova. Ograda će biti popunjena velikim transparentom naše skupine iza kojega svi stojimo. Svi transparenti (male zastave) koji budu doneseni bit će SKINUTI i ODUZETI!!

– PRIHVAT NA DUGOPOLJU
Preporučeno vrijeme dolaska svim navijačima HNK Rijeka na naplatnu postaju Dugopolje je u 15 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se posjetiteljima može osigurati pravovremeni dolazak na stadion. Svi koji budu putovali autobusima bit će upućeni izravno na stadion.

Za sve ostale navijače koji budu putovali neorganizirano, osobnim ili kombi vozilima osiguran je parking kod naplatne postaje Dugopolje te je organiziran prijevoz autobusima do stadiona i natrag.

– NAVIJAČKI KOP
Navijački kop bit će formiran u sektorima C i D, pratite upute vođe navijanja i pokažimo još jednom svima tko je i što je ARMADA.”

Previous articleSimon Rožman se vraća u HNL!
Next articleKadeti Rijeke pobijedili Dinamo i osvojili Kup Hrvatske!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here