Home Sport Armada želi oživiti Kantridu!

Armada želi oživiti Kantridu!

2092
0
foto: radio rijeka

Prvotna nam je želja da Rijeka odigra barem jednu utakmicu ispod naših stijena. Znamo da to ne može biti nijedna europska niti prvenstvena utakmica, no sigurni smo da je moguće organizirati jednu pripremnu utakmicu uoči početka iduće sezone, ističe tajnik Armade Denis Povh, javlja Radio Rijeka.

Klub navijača Armada u svojim je prostorijama predstavio ideju kako oživjeti stadion na Kantridi, jedini pravi dom nogometaša Rijeke i svih njenih navijača. Stadion koji svojim izgledom uvijek ulazi u izbore za najljepše stadione na svijetu polako bez pravih nogometnih utakmica propada i odlazi u povijest.

Vodstvo Armade tom se prigodom obratilo novinarima i predstavilo zanimljivu ideju kako učiniti da se podno legendarnih stijena ponovno začuje huk s tribina.

Svjesni smo koji je financijski kapacitet potreban za izgradnju novog stadiona na Kantridi i da se to neće dogoditi preko noći. Zato nam je prvotna želja da Rijeka odigra barem jednu utakmicu ispod naših stijena. Znamo da to ne može biti nijedna europska niti prvenstvena utakmica, no sigurni smo da je moguće organizirati jednu pripremnu utakmicu uoči početka iduće sezone, kaže tajnik Armade Denis Povh.

Vodstvo Armade već je stupilo u kontakt s čelnim ljudima HNK Rijeke koji su zainteresirani za ovu inicijativu.

To ne bi bila obična pripremna utakmica. Želja nam je da ona ima humanitarni karakter, da se uključi cijela lokalna samouprava te da punim tribinama vratimo duh našem jedinom domu. Bio bi to cijelodnevni projekt jer razmišljamo i o organizaciji nekakve izložbe kao i javne tribine da vidimo što se može napraviti s Kantridom. Najgora je opcija da ona stoji prazna. Voljeli bi da u budućnosti Rijeka odigra barem jednu službenu utakmicu u sezoni, bila to kup utakmica ili prvenstvo jer i trenutna Kantrida je bolja od većine travnjaka u našem nogometu, zaključio je Povh.

Previous articleRiječanka Ana Radišić prešla na RTL!
Next articleSTAND-UP COMEDY U RIJECI: Spremite se za puna dva sata smijeha!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here