Home Sport Babić odgovorio Hrgoviću: Ja sam branitelj potlačenih

Babić odgovorio Hrgoviću: Ja sam branitelj potlačenih

346
0

Filip Hrgović je nakon pobjede nad Zhangom Zhileijom, kojom je dobio status obveznog izazivača za IBF-ovu svjetsku titulu, na povratku o Zagreb dobio pitanje i o Alenu Babiću, rivalu koji je stao u njegovu obranu nakon pobjede nad Zhangom. Hrgovićeve domaće kritičare Babić je nazvao “jadnima”.

Hrgović je odgovorio: “Što je sada postao i branitelj? Ja stvarno ništa ne čitam, nisam to vidio, ali eto, ako me branio, hvala mu. To bismo trebali i raditi, sunarodnjaci smo i bivše kolege. Trebamo se braniti, a ne napadati, to je on radio godinu-dvije. Pričao je gluposti, ali eto, hvala mu ako me branio.”

Nakon Hrgovićevog odgovora javio se Babić. Na svom Instagramu objavio je Indexov članak u kojem Hrgović govori o njemu i napisao: “Babo, običan redar i branitelj potlačenih.”

Hrgović ovaj put nije odbacio mogućnost borbe protiv Babića, a za nju je već ispunjen jedan preduvjet. Hrgović je pobijedio Zhanga i sada čeka svoju priliku za meč za svjetsku titulu. Ipak, rekao je da svakako planira odraditi još jednu borbu do kraja godine, a prema njegovim ranijim izjavama, ako će se dvoboj s Babićem ikad dogoditi, onda je sada pravo vrijeme.

Previous articleVozio s 2,30 promila na Čavlima
Next articleDječak (8) od muke skočio s nebodera: Prvo se čulo što mu rade, zatim trčanje i tupi udarac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here