Home Mozaik Baby Lasagna dijeli prve dojmove iz Švedske prije Eurosonga

Baby Lasagna dijeli prve dojmove iz Švedske prije Eurosonga

97
0
ezgif 5 a2558e81fb
Baby Lasagna

Uzbudljivo vrijeme za Eurosong sve je bliže, a naš predstavnik, mladi Istrijan Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nedavno je stigao u Švedsku te je s HRT-om podijelio svoje prve dojmove. Kakvi su dojmovi prije Eurosonga?

Baby Lasagna u Švedskoj: Prvi dojmovi prije Eurosonga

Kako je izvijestio HRT, Baby Lasagna je dočekao pravo proljeće u Švedskoj, što je, kako kaže, idealno vrijeme za šetnje i razgledavanje u kaputu. Nakon odmora, proveo je slobodno vrijeme u šopingu, gdje su ga zastave i znakovi “United by music” podsjetili na nadolazeći Eurosong.

Unatoč gužvi, samo su ga jednom prepoznali kao sudionika natjecanja, što je za njega bila zanimljiva situacija. Iako nije upamtio cijeli raspored za sljedeći dan, zna da su probe od 13 do 19 sati te je spomenuo da se sve snima, stoga se nadaju da će se možda vidjeti i nešto slika.

Baby Lasagna je za HRT izjavio da se osjeća bolje nakon što se naspavao te je priznao da je ujutro bio čangrizav i ljut.

Pripreme i očekivanja pred nastup na Eurosongu

Pored svojih priprema za Eurosong, Baby Lasagna je posjetio švedsko veleposlanstvo u Hrvatskoj prije polaska te je odradio nekoliko medijskih gostovanja. U emisiji “Kod nas doma” na HRT-u otkrio je kako je dobio brojne savjete od prijatelja i obitelji, uključujući Mrleta i svoju babu. Mrle mu je savjetovao da povede puno odjeće, zbog čega je Baby Lasagna poveo čak tri kofera. S druge strane, baba mu je naglasila važnost prehrane, potičući ga da jede puno.

S obiljem podrške i savjeta, Baby Lasagna se priprema za svoj nastup na Eurosongu sa svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” i veseli se što će predstavljati Hrvatsku na ovom velikom glazbenom natjecanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here