Home Vijesti Bahati Rus sagradio vilu na Jadranu koja se proteže skroz do mora?!...

Bahati Rus sagradio vilu na Jadranu koja se proteže skroz do mora?! FOTO

393
0

Privatizacija pomorskog dobra i svojatanje plaža na hrvatskoj obali nije nikakva novost, piše Jutarnji. Još jedna takva “hrvatska priča”, navodno u režiji jedne ruske obitelji, stigla nam je od čitatelja, koji su nam poslali fotografije vile na otoku Pagu čiji se “bedemi” doslovno protežu do samog mora.

“Pozdrav ! Prilažem fotografije vile jednog Rusa koji je u Novalji sagradio pravo malo carstvo direktno na plaži, no prije toga je razbio pola te plaže da bi sebi napravio prilaz direktno iz kuće, izbetonirao stepenište te na dijelu plaže isto tako izbetonirao ostatak, i onda, kad mi građani ove zemlje dođemo na tu gradsku plažu koju je on izbetonirao, urla na nas da je to njegovo, da će zvati policiju i da je on to sve kupio i platio. Pa mene sad zanima kako je moguće ovako nešto u ovoj lijepoj našoj i zašto i tko je ovo dozvolio? Hvala”, piše čitateljica.

Osobe koje se često dolaze kupati na ovu plažu u novaljskoj Puntici kažu nam da i gosti vlasnika ove vile često znaju protestirati tvrdeći da se radi o privatnoj plaži te da su zbog toga skupo platili ljetovanje u toj vili. I ne, vlasnici nisu, kažu nam mještani, proširili svoju vilu do mora ove godine. Učinili su to odavno, ali nadležne institucije jednostavno ništa konkretno nisu poduzele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here