Mozaik

Bajaga & Instruktori ekskluzivno promoviraju novi album na Student DayFestivalu!

Bajaga & Instruktori ekskluzivno promoviraju novi album na Student DayFestivalu!

Najveća studentska zabava u regiji donosi vam dva dana ludog provoda na dva floora-a, veliki broj domaćih i inozemnih izvođača, nagradne igre, raznorazne radionice, kulturne manifestacije i sportski izazovi samo su dio ononga što vas čeka na Student Day festivalu 2018.

Nakon što smo je već predstavljeno Hladno Pivo, koji će na SDF-u, proslaviti tridesetu obljetnicu postojanja, legendarni Momčilo Bajagić-Bajaga koji je na sceni više od 40 godina stiže na Student Day Festival sa svojim Instruktorima.

Momčilo Bajagić Bajaga glazbenu karijeru započeo je s 14 godina i to kao pjevač u sastavu TNT. Prije točno 40 godina započinje karijeru kao ritam gitarist Riblje Čorbe. Za istu je napisao nekoliko velikih hitova. U Ribljoj Čorbi je ostao do 1984. godine, kada započinje solo karijeru, koja traje i danas s bendom Bajaga & Instruktori.

Bend koji je stvarao glazbenu povijest ovog podneblja i koji je utjecao na mnoge generacije glazbenika na ovogodišnji Student Day Festivala stiže točno 30 godina od izlaska svog abuma ”Prodavnica Tajni” na kojem se nalaze hitovi poput ”Plavi Safir”, ”Tišina”, ”Verujem-Neverujem”, ”Život je nekad siv, nekad žut”… Sve te pjesme, ali i drugi svevremenski hitovi najuspješnijeg pop rock benda s ovih prostora odzvanjati će prostorom Ex-Port Delte prvog dana Student Day Festivala.

No tu nije kraj iznenađenjima, Bajaga & Instruktori na ovogodišnji Student Day Festival stižu na valu novog albuma! Šest godina od posljednjeg albuma ”Daljina, dim i prašina”, Bajaga & Instruktori donose nam 9 novih pjesama nošenih prepoznatljivim Bajaginim vokalom i nepogrešivom rock poetikom. ”U Sali Lom”, 12. album Bajage & Instruktora, zajednički su objavili Croatia Records i PGP RTS, a izvršni producent je GMR Beograd. Dašak novog albuma premijerno ćemo imati priliku čuti uživo na Student Day Festivalu, na što svi ljubitelji rock ‘n’ rolla, sigurni smo, neće ostati imuni.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Let 3 i Vuco snimili novu pjesmu, ‘Golub Dinko’ postao je ‘Golub Vaso’

spJanuary 17, 2019

Imaš jaknu viška? Ostavi ju u subotu ispred Zajca!

spJanuary 16, 2019

Vanzemaljci na Kvarneru?

spJanuary 15, 2019

Urban&4 ovog petka u riječkom Pogonu kulture!

spJanuary 14, 2019

Stiže najveselije doba godine – Karneval u Opatiji donosi sedam tjedana vladavine maškara

spJanuary 14, 2019

Najslavniji ljubavni par po prvi put u povijesti na riječkoj opernoj sceni!

spJanuary 11, 2019

Riječki Erazmus traži nove članove!

spJanuary 11, 2019

Stiže nam peto godišnje doba – Riječki karneval

spJanuary 9, 2019

Rodila Ana Jelušić Black!

spJanuary 8, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.