Home Mozaik Beba je svakodnevno vrištala u njenoj blizini: Kad su je odveli kod...

Beba je svakodnevno vrištala u njenoj blizini: Kad su je odveli kod liječnika otkrili su najgore (VIDEO)

197
0
1518174 snimak ekrana 20240707 090735 ls
1518174 snimak ekrana 20240707 090735 ls

Kad god bi mu se pokušala približiti, on bi se srušio od plača. Iako je imao samo dva mjeseca i imao je svu pažnju i ljubav potrebnu bebi, nije mogao podnijeti prisustvo svoje sestre. I sve kao da je slutilo da s njom nešto nije u redu. I nije to bilo ništa nadnaravno, ali je bilo vrlo opasno.

Na društvenoj mreži TikTok proteklih dana vrlo je viralna priča o dvomjesečnoj bebi Tyleru, koja bi neutješno plakala svaki put kad bi ga njegova starija sestra Megan uzela u naručje. Kad nje nije bilo, Tyler je bio potpuno drugačiji. Bio je, jednostavno, kao i svaka druga beba – veseo, ponekad uplakan, ali sladak i drag. Vole ga svi članovi obitelji. Ali kao da nije volio svoju sestru. Roditelji su sumnjali da s Taylorom nešto nije u redu, čak su ga vodili liječniku, radili preglede, ali – ništa. Bio bi miran dok mu Megan ne bi prišla.

@nightmaretales_ This baby couldn’t stand being with her big sister. And the reason, it’s just crazy ! #learnontiktok #truestory ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Jednog dana, kako stoji u videu, roditelji su zatekli prizor kakav nijedan roditelj ne bi poželio ni najgorem neprijatelju, a onda su u bolnici čuli još strašniju vijest.

@nightmaretales_ Replying to @Jackie Grubbs563 ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Megan je imala tumor na mozgu

Roditelji su šokirani prizorom i shrvani najgorim strahovima odmah pozvali hitnu pomoć, a nakon intenzivnih pretraga pokazalo se da Megan ima tumor na mozgu.

Tada su svi posumnjali da Tyler, zapravo, osjeća da s njegovom starijom sestrom nešto nije u redu, da joj je život u opasnosti i da treba hitno reagirati. Njegov vapaj svi su shvatili kao pokušaj upozorenja i poziva u pomoć.

Na kraju videa stoji da je Megan uspješno odstranjen tumor, da je ona danas živa, a da je njen mlađi brat Tyler proglašen pravim herojem koji je svojoj starijoj sestri spasio život.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here