Home Vijesti Bebić: Dosta nam je riječkog Kim Il Sunga

Bebić: Dosta nam je riječkog Kim Il Sunga

1108
0

 Zamjenik predsjednika Ljevice Hrvatske Vladimir Bebić odlučio se vratiti u politički ring unatoč borbi koju vodi s opakom bolešću, a kako bi pomogao stranci i potencijalnim koalicijskim partnerima da se promijeni vlast u Rijeci.
    – Prošlo je godinu dana moje borbe s opakom bolešću. Ona još traje, ali volio bih dočekati proljeće kako bih svjedočio promjeni vlasti i početku novog života. Ne mogu se kandidirati za gradonačelnika zbog toga što sam teško bolestan, ali osobno podržavam kandidaturu Nikole Ivaniša iz PGS-a za gradonačelnika Rijeke. Ljevica Hrvatske tek treba na stranačkim tijelima donijeti takvu odluku. Vratio sam se u politiku zbog toga što me nervira nepravda i stvaranje klime da je sve gotovo i da nam izbori ni ne trebaju. I te kako nam trebaju jer nam je dosta 10 godina vladavine riječkog Kim Il Sunga Vojka Obersnela. Cijeli život borio sam se protiv nacionalista, a sada se želim boriti protiv lopova, foteljaša i provizera. Opet formiraju koaliciju deset stranaka, a zbog čega? SDP troši političke stranke i stvara političke krpe. Pogledajte Glavana, Cukrova, Butorca kojemu SDP dodjeljuje nagrade, izjavio je Bebić. On je dodao da se nitko ne usudi reći da ako je HDZ bio zločinačka stranka, da je SDP veleizdajnička organizacija.
    – Izdali su Tita, partiju i radnike. Jedino nisu izdali nekretnine Saveza komunista. Sve je vašar taštine, nema više ljevice i desnice, postoje samo trgovačka društva i ribari ljudskih duša. Posljednja linija obrane im je antifašizam. Kriju se i iza lokalpatriotizma, oni su lokalpatrioti koji mrze sve nas koji smo došli u Rijeku. Postavili su balvane na Banska vrata, mrze Zagreb i Hrvatsku, a zbog čega smo u izolaciji. Jedino što su zaposlili svoju djecu, unuke i prijatelje u gradsku upravu i gradska poduzeća, kazao je Bebić. On je za Obersnela kazao da je kriv zbog izolacije grada, marginalizacije Gradskog vijeća i utjerivanja straha u gradsku upravu.
    – Skakao je u bazen na otvorenju, dizalica ga je spuštala, a sve kako bi ostao na vlasti. Još je trebalo samo da i on skoči u bazen prije nekoliko dana i da obori svjetski rekord, rekao je Bebić. Na kraju je još jednom ponovio da bi volio dočekati proljeće i doživjeti promjene u Rijeci. (novi list)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here