Home Najnovije Belgijski velikan iz Solina doveo 17-godišnjeg stopera koji nije prošao u Hajduku

Belgijski velikan iz Solina doveo 17-godišnjeg stopera koji nije prošao u Hajduku

111
0

Iz hrvatskog drugoligaša Solina u Standard iz Liegea prešao je talentirani 17-godišnji stoper Mate Šimičić. Dogovor između dva kluba je postignut, a još nisu poznati financijski detalji ovog posla.

”Htio bih od srca zahvaliti Solinu, svojem klubu, na svemu što je napravio za mene, svim ljudima, bez iznimke, od predsjednika do gospođe koja nam pere dresove, od gospodina Mira Dugeča do svih mojih trenera koji su ugradili puno u ovo što se danas dogodilo”, rekao je Šimičić nakon prelaska u klub koji je deset puta bio prvak Belgije, a u vitrinama ima i osam kupova te se može pohvaliti finalom Kupa pobjednika kupova 1982.

Šimičić je dva puta pokušao u Hajduku, nijednom nije prošao i oba se puta vratio u svoj Solin. Najprije je s Jadra do Poljuda krenuo 2014. godine te se zadržao dvije godine, a potom je vraćen u Solin. U Hajduku je ponovno bio od ljeta 2019. do ljeta 2021. godine.

Previous articleIspovijest oboljelog od majmunskih boginja: ‘Nepodnošljivo je bolno, ali jedna stvar boli više od rana. To je užasno’
Next articleINTERVJU 5 PITANJA: UPISI U OBRTNIČKE I INDUSTRIJSKE PROGRAME 30 POSTO VEĆI NEGO LANI, Edita Stilin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here