Home Najnovije Besplatni tečajevi njemačkog jezika za zdravstvene radnike

Besplatni tečajevi njemačkog jezika za zdravstvene radnike

60
0

OMNIA Centar za strane jezike iz Rijeke u suradnji s njemačkom agencijom za zapošljavanje AkadRe GmbH organizira BESPLATNE tečajeve njemačkog jezika za zdravstvene radnike – njegovatelje i medicinske sestre/tehničare koji imaju namjeru raditi u Njemačkoj. Riječ je o početnim tečajevima njemačkog jezika u trajanju od 30 školskih sati. Tečajevi će se odvijati na adresi Trpimirova 4, u centru grada, a za sve polaznike bit će besplatni.

Agencija AkadRe, sa sjedištem u Nürnbergu, specijalizirala se u zapošljavanju radnika na njemačkom tržištu rada i njihovoj integraciji. Zainteresiranim njegovateljima i medicinskim sestrama/tehničarima nude besplatan početni tečaj njemačkog jezika u našem centru nakon kojega garantiraju zaposlenje u nekom od domova za starije i nemoćne u Njemačkoj. Prvo je riječ o radu sa skraćenim radnim vremenom uz istovremeno pohađanje tečaja njemačkog jezika u međunarodnoj školi stranih jezika MASK ZENTRUM u Nürnbergu, a po dobivanju certifikata razine B2 zaposlenje na puno radno vrijeme. Najviše poslovnih prilika nude u Bavarskoj.

OMNIA Centar za strane jezike nudi tečajeve jezika za djecu i odrasle. Tečajevi za odrasle usklađeni su s Europskim referentnim okvirom za  jezike.  Prvi je centar za strane jezike u Rijeci koji nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima – interaktivnim pametnim pločama i interaktivnim projektorima, koji unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju, angažman te u konačnici i uspjeh polaznika.

Svi zainteresirani više informacijama o tečajevima i uvjetima upisa i pohađanja mogu dobiti na 051/587775, 095/233 5001 i 091/497 5897 ili na e-mail info@omnia-jezici.com.

Previous articleKoncert Rade Šerbedžije u riječkom kazalištu
Next articleDavid Miličević nakon Chamberrya i Meškov Bresta u Zametu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here