Home Vijesti Bijele Udovice pokorile naciju

Bijele Udovice pokorile naciju

2812
0

Iako među ljubiteljima “Red Carpeta”, i gledateljima Kanala RI, imaju već kultni status, Mario Lipovšek i Davor Jurkotić konačno su dobili vlastiti show na nacionalnoj televiziji. “IN magazin by Bijele Udovice”, u kojemu u pola sata parodiraju aktualne događaje i brojne poznate osobe u prvoj, jučerašnjoj, emisiji ugostio je Vesnu Škare Ožbolt, a šalio se sa likom i djelom Milorada Pupovca, Viktora Drage…
– To je samo odlična zezancija, ne radimo to s namjerom da nekome nanesemo zlo – kaže Davor Jurkotić, alias Davorka. Iako se, zbog skrivene kamere u njihovoj emisiji, na Bijele Udovice naljutio Massimo, Davor dodaje da je to jedini negativni slučaj. – Možda nekoga bocnemo, ali svi shvate da je posrijedi šala te se ne ljute dugo.


Mario Lipovšek Battifiaca i Davor Jurkotić

Tema njihove zezancije često su upravo oni koji po svaku cijenu žele biti u medijima, poput Marka Grubnića, Nives Celzijus…

– Bubi i Grubi u svim su se novinama slikali kako se provode na skijanju. Što da vam kažemo? Pa sami izazivaju! Za pet minuta slave, ljudi su spremni na sve – pa pogledajte nas – kroz smijeh govori Jurkotić dodajući da je njihov novi show na tragu onoga što se radi u talijanskim emisijama.

A sa većom popularnosti, stižu i optužbe za plagijat. Tako je uoči prve emisije, procurila vijest kako su intervju s Vesnom Škare Ožbolt kopirali od Frajli, dvojice muškaraca koji se u “Li la showu” također oblače kao žene.

– Iskreno, nikad čuo za Frajle – govori Mario naglašavajući kako svoju emisiju rade već šest godina te da im je Škare Ožbolt često bila gošća. – Zbog toga, isto tako mi možemo reći da su Frajle kopirale nas, no mi nismo takvi. A da smo zločesti, a nismo, mogli bi reći kako to da za te Frajle nitko ne zna. (večernji list)

Previous articleRijeka testira Ćirinu Bosnu i Hercegovinu
Next articleIspao iz automobila i stradao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here