Home Sport ‘Bijeli’ bolji od Croatie (Sesvete): Riječani kući pjevajući…

‘Bijeli’ bolji od Croatie (Sesvete): Riječani kući pjevajući…

408
0

Nogometaši Rijeke su osvojili sva tri boda na gostovanju u Velikoj gdje Croatia iz Sesveta igra svoje utakmice.  Prvih pola sata gledatelji su gledali nezanimljivu utakmicu bez prijetnji po oba vratara. Riječani su na teren izašli u sastavu: Radman, Ljubović, Budicin, Cerić, Bodrušić, Pamić, Landeka, Štrok, Novaković, Križman, Ah. Sharbini. 

‘Bijeli’ su došli u vodstvo u 26. minuti nakon katastrofalne pogreške domaćeg vratara. Landeka je dobro tukao iz slobodnog udarca po sredini gola sa 30 metara, vrataru Šimiću lopta ispada iz ruku i Denis Ljubović poentira sa svega nekoliko metara – 0:1. Vodstvo kao da je dalo krila ‘bijelima’ koji su do odmora bili bolja ekipa na terenu.

Drugo poluvrijeme je počelo s prilično nezanimljivom igrom bez većih uzbuđenja. Proslaviti se u drugom dijelu mogla mlada nada Rijeke Sandi Križan koji je propustio tri stopostotne prilike. U zadnjim trenucima pobjedu Rijeke morao je spašavati Radman koji je spriječio siguran gol domaćih. Na kraju ipak minimalna pobjeda Rijeke, tri vrijedna boda sele na Kantridu. (rd)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here