Home Sport ‘Bijeli’ bolji od Croatie (Sesvete): Riječani kući pjevajući…

‘Bijeli’ bolji od Croatie (Sesvete): Riječani kući pjevajući…

290
0

Nogometaši Rijeke su osvojili sva tri boda na gostovanju u Velikoj gdje Croatia iz Sesveta igra svoje utakmice.  Prvih pola sata gledatelji su gledali nezanimljivu utakmicu bez prijetnji po oba vratara. Riječani su na teren izašli u sastavu: Radman, Ljubović, Budicin, Cerić, Bodrušić, Pamić, Landeka, Štrok, Novaković, Križman, Ah. Sharbini. 

‘Bijeli’ su došli u vodstvo u 26. minuti nakon katastrofalne pogreške domaćeg vratara. Landeka je dobro tukao iz slobodnog udarca po sredini gola sa 30 metara, vrataru Šimiću lopta ispada iz ruku i Denis Ljubović poentira sa svega nekoliko metara – 0:1. Vodstvo kao da je dalo krila ‘bijelima’ koji su do odmora bili bolja ekipa na terenu.

Drugo poluvrijeme je počelo s prilično nezanimljivom igrom bez većih uzbuđenja. Proslaviti se u drugom dijelu mogla mlada nada Rijeke Sandi Križan koji je propustio tri stopostotne prilike. U zadnjim trenucima pobjedu Rijeke morao je spašavati Radman koji je spriječio siguran gol domaćih. Na kraju ipak minimalna pobjeda Rijeke, tri vrijedna boda sele na Kantridu. (rd)

Previous articleTop model Sabina Behlić ne želi iz Rijeke u Milano!
Next articlePaolo Barbato na liburnijskoj mini turneji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here