Home Sport ‘Bijeli’ odustali od Anasa Sharbinija

‘Bijeli’ odustali od Anasa Sharbinija

1819
1

anas-txtIako su prije nekoliko dana obje strane optimistično najavljivale skoro privođenje razgovora kraju, došlo je do obrata.

Po svemu sudeći Anas Sharbini neće ponovno odjenuti bijeli dres. Iako su prije nekoliko dana obje strane optimistično najavljivale skoro privođenje razgovora kraju, došlo je do obrata. Naglog, ali ne i iznenađujućeg.

Izgleda da od toga neće biti ništa. Mi smo ove zime dali ponudu i druga strana se složila. Sada su njihovi financijski zahtjevi veći i mi na to ne možemo pristati, kratak je bio sportski direktor bijelih Srećko Juričić.

Svoju je stranu priče ponudio i Anas.

Zadnji smo razgovor obavili jutros. Istina je da smo ove zime primili ponudu, ali je nismo prihvatili. Rekli smo, razgovarat ćemo o novcu kada budem slobodan igrač. A malo su mi ponudili. Toliku sam plaću imao kada sam odlazio s Kantride, u vrijeme Roberta Rubčića. Mislim da sam zaslužio više, rekao je Anas.

Još u četvrtak i jednima i drugima su iz usta ispadali bomboni. Logično u ovakvim situacijama. Sam Anas je naglasio kako novac nije u pitanju i neće predstavljati problem jer mu je želja vratiti se na Kantridu i igrati nogomet na vrhunskom nivou. Neslužbeno, do preokreta je došlo u petak prijepodne.

Uoči posljednjeg razgovora koji je obitelj Sharbini trebala obaviti s predsjednikom kluba Damirom Miškovićem, povisili su svoje financijske zahtjeve. Umjesto ponuđenih 105 tisuća Eura, koji se s bonusima mogu popeti na 120, zatražili su 200 tisuća Eura. S Miškovićem se na kraju nisu niti susreli i kako stvari stoje niti neće.(radio rijeka)

1 COMMENT

  1. Dosta više Bobića i dovođenja nemotiviranih ispuhanih koji onda samo unište kompletnu generaciju svojim negativnostima u svlačionici. Jedan ovakav je dovoljan da ubije kompletnu momčad svojim glupostima. Pa mu je malo novca, pa mu se ne da igrat za sitniš, a pored njega djeca koja tek sanjaju uspjet.

    Vodstvo Rijeke sad može pokazati, da li su sve bile priče i nastavit po starom ili će pokazat karakter? Da li će ovo shvatit kao uvredu i zatvorit vrata Šarbi, pa nek je pet puta bolji igrač. Kad ti “tvoj” klub ponudi da se vratiš, a ti kažeš da novac nije problem, i onda digneš cijenu – to je uvreda. I klubu, i gradu i navijačima, igranje s emocijama zbog malo novaca? Neka se nauče pameti, i braća i tata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here