Home Mozaik Bila je intimna sa bliskim rođakom, a onda je prešla na ujaka:...

Bila je intimna sa bliskim rođakom, a onda je prešla na ujaka: sada se plašI samo jedne stvari, ništa joj nije sveto

260
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-tank-top-3812731/

U periodu puberteta skloni smo raznim eksperimentima, pogotovo kada su u pitanju intimni odnosi i veoma često ne znamo za granice i ne razmišljamo o posledicama. Dešava se da neki tinejdžeri stupaju u intimne odnose sa bliskim rođacima najčešće sličnih godina, jer u njega imaju najviše poverenja pa su spremni da sa njim podele i svoju intimu, a to se desilo i ovoj devojci. Ona sada živi u strahu da neće moći da ima normalan odnos sa novim dečkom i volela bi da može da vrati vreme.

– Imala sam samo 17 godina, a moj rođak 18, kada smo počeli da se glupiramo i istražujemo svoja tela, jer smo išli na isti fakultet i stalno smo bili zajedno – rekla je devojka u svojoj ispovesti za San i obratila se savetnici za emotivne odnose.

Nije mislila da ga posmatra kao partnera i da gaji takvu vrstu emocija prema njemu sve dok ga nije videla sa drugom devojkom.

– Nikada ga nisam posmatrala kao partnera i kao nekog u koga mogu da budem zaljubljena, sve dok ga jednog dana nisam videla sa drugom devojkom i tada sam shvatila da sam ljubomorna. Kada je raskinuo sa njom koristila sam svaki momenat da flertujem sa njim. Nakon toga smo počeli da se dodirujemo, ljubimo, ali na svu sreću nismo imali se*s u pravom smislu te reči – kaže ova devojka.

Ovaj odnos je bio uzbudljiv, jer niko nije znao za njih.

– Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo zato što niko drugi nije znao za nas i mislim da je tajnost učinila našu povezanost posebnom. Međutim, rastali smo se nakon studiranja i svako je krenuo svojim putem – rekla je devojka kojoj je to bilo veoma interesantno u tom trenutku.

Godinu dana kasnije počela je da flertuje sa svojim ujakom i da sa njim ima intimne odnose.

– Počela sam da flertujem sa ujakom i to je dovelo do našeg prvog intimnog odnosa. Opet mislim da je nedozvoljena priroda našeg odnosa meni bila zanimljiva i uzbudljiva. Posle par dana me je ponovo pozvao na tajni sastanak, ali u tom momentu kao da sam se osvestila i odbila da se nađem sa njim – dodaje ova devojka.

Kaže da sada ima stabilnu vezu, ali da ne može da se oslobodi prošlosti.

– Sada imam 24, a moj dečko 26 godina. Članove familije sa kojima sam bila intimna skoro i ne viđam, ali greške iz prošlosti ne prestaju da me proganjaju. Plašim se da neću moći da imam odnos sa njim, jer se osećam krivom zbog toga šta se desilo sa rođakom i sa ujakom. Kako da zaštitim svoju vezu? – pitala je savetnicu za veze zabrinuta devojka.

Odgovor stručnjaka je bio veoma opsežan i utešan.

– Vreme da je napustiš svoju prošlost. Nije neobično imati različite vrste se*sualnih odnosa u periodu kada smo mladi. Istraživanje tela sa vašim rođakom je bilo sasvim normalno, a čak i brak sa rođakom je legalan u nekim zemljama. Shvatila si da je odnos sa ujakom previše i tu si se zaustavila. To što si uradila je prošlost i niko ne mora da sazna za to, a pogotovo ne tvoj dečko – zaključila je savetnica.

Previous articlePlatio je skoro 15.000 eura da poveća penis, a onda se pokajao: izgubio muževnost zbog njegove naklonosti, otkrio sve detalje
Next articleA_LIVE/A_STRANA VOKALISTI NA TRSATSKOJ GRADINI ODUŠEVILI PUBLIKU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here