Home Mozaik Bila je intimna sa daljim rođakom, sada se plaši samo jedne stvari

Bila je intimna sa daljim rođakom, sada se plaši samo jedne stvari

307
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-tank-top-3812731/

U razdoblju puberteta skloni smo raznim eksperimentima, posebice kada je riječ o ljubavnim vezama, a vrlo često ne poznajemo granice i ne razmišljamo o posljedicama.

– Nikada ga nisam doživljavala kao partnera i nekoga u koga bih mogla biti zaljubljena, sve dok ga jednog dana nisam vidjela s drugom djevojkom i tada sam shvatila da sam ljubomorna. Kad je prekinuo s njom, koristila sam svaki trenutak da očijukam s njim. Nakon toga smo počeli da se dodirujemo i ljubimo, ali srećom nismo imali odnose u pravom smislu te riječi – kaže ova djevojka.

– Sada imam 24 godine, a moj dečko 26 godina. Slabo viđam članove obitelji s kojima sam bila intimna, ali greške iz prošlosti me ne prestaju proganjati. Bojim se da neću moći imati vezu s njim jer se osjećam krivim zbog onoga što se dogodilo u prošlosti. Kako da zaštitim svoju vezu? – upitala je zabrinuta djevojka savjetnicu za veze.

Odgovor stručnjaka bio je vrlo iscrpan i utješan.

– Vrijeme je da se oslobodite svoje prošlosti. Nije neobično imati različite vrste seksualnih odnosa dok smo mladi. Istraživanje tijela s daljim rođakom bilo je savršeno normalno, a čak je i vjenčanje s rođakom legalno u nekim zemljama. To što si napravila je prošlost i za to nitko ne mora znati, pogotovo ne tvoj dečko – zaključila je savjetnica.

Previous articlePlatio je skoro 15.000 eura da poveća penis, a onda se pokajao: izgubio muževnost zbog njegove naklonosti, otkrio sve detalje
Next articleA_LIVE/A_STRANA VOKALISTI NA TRSATSKOJ GRADINI ODUŠEVILI PUBLIKU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here