Home Mozaik Bila u provodu, pa se ujutro probudila sa čudnom boli u nogama:...

Bila u provodu, pa se ujutro probudila sa čudnom boli u nogama: Zanijemila je kad je otkrila što je uzrok!

446
0

Studentica francuskog i španjolskog jezika na Sveučilištu u Nottinghamu otkrila je da je imala strašno iskustvo nakon što je vrijeme provela u kavani sa svojim prijateljima.

Devetnaestogodišnja Zara Owen ispričala je na društvenim mrežama kako se ujutro nakon zabave probudila u krevetu s oštrom boli u nozi.

– Izašla sam u grad 11. listopada, ni ne sluteći da će me tamo netko napasti. Zbog ozbiljnije količine pića koje sam popila, očito to nisam ni registrirala tijekom noći, ali jesam ujutro. Probudila sam se s gadnom boli u nozi, a onda sam detaljnim pregledom otkrila da me netko ubo iglom dok sam sjedila za barskim stolom – kaže Zara.

Studentica je istaknula kako je nakon posjeta liječniku pokušala saznati što se dogodilo u klubu “Prizma” u Nottinghamu te da je tražila snimke nadzornih kamera.

– Nisam mogao dokučiti tko me ubo, samo znam da me boljelo. Možda je to bila šala, a možda mi je tako netko mogao ubrizgati sedativ. Sve se moglo dogoditi. Dokle ovo ide – pitala se Zara na društvenim mrežama.

Policija je tijekom očevida utvrdila da su se još dva gosta puba ujutro osjećala isto kao i Zara, odnosno da ih je netko i ubo iglom.

– Uvijek izlazim s nekim, uglavnom da jedni drugima čuvamo leđa, jer je takvo vrijeme došlo. Tamo ne idem ni sama u toalet. Ono što me zbunjuje je to što se na ulazu u tu birtiju nalazi detektor metala pa mi je malo čudnije da je netko uspio prokrijumčariti iglu unutra. Užasno iskustvo, više ne idem tamo – zaključila je Zara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here