Home Sport Bilić: Rijeka je dugoročni Hajdukov problem

Bilić: Rijeka je dugoročni Hajdukov problem

251
0

Slaven Bilić, bivši izbornik hrvatske reprezentacije, posjetio je momčad Hajduka na treningu. Bilić se na Poljudu sastao s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i trenerom Valdasom Dambrauskasom, objavio je splitski klub na svojim stranicama.

Bilić je prisustvovao i treningu prve momčadi koji je održan na pomoćnom terenu Poljuda te je pružio podršku hajdukovcima u finišu aktualne sezone. Posebno se zadržao u razgovoru s igračima koje je nekada vodio u reprezentaciji i klubovima – Lovrom i Nikolom Kalinićem te Filipom Krovinovićem.

“Razlog mog posjeta je taj što sam želio dati podršku klubu te da porazgovaram s predsjednikom, sportskim direktorom i da se upoznam s trenerom Dambrauskasom. To smo već dugo planirali, moja želja je bila doći ovdje uoči završetka sezone.

“Čestitam Hajduku na jednoj jako dobroj sezoni koja može završiti na još bolji način. Put je pravi i to svakako treba pozdraviti”, istaknuo je Slaven Bilić prilikom posjeta klubu.

“Očekujem nervoznu utakmicu. Finala su rijetko kad lijepa, rijetko je to lepršav nogomet. Rijeka je pokazala na Poljudu da može biti opasna. Rijeka je Hajduku dugoročni problem. Na Rujevici smo mi bili bolji”, rekao je Bilić pa dodao:

“Rekao bih da bi Hajduk trebao iskoristiti atmosferu i navijače, ali atmosfera je svaki put bila odlična, ali rezultat nije bio dobar. Oba kluba imaju odlične trenere i nadam se da će Hajdukov trener naći način da ponovi Rujevicu”, rekao je Bilić za Hajdukovu klupsku televiziju

Previous articleFOTO: Projekt 5 do 7 grama, eko ploče na Kozali!
Next articleTijelo je plutalo pored brodova, kapetan odmah zvao policiju: Mornari opisali kako su pronašli tijelo Mateja Periša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here