Home Najnovije Bivšeg napadača Dinama napao lopov, prijetili bejzbol palicama pa se loše proveli!

Bivšeg napadača Dinama napao lopov, prijetili bejzbol palicama pa se loše proveli!

369
0

Bivši nogometaš Dinama, Arsenalov Brazilac Gabriel doživio je napad u svojoj kući, srećom, sve je imalo sretan epilog. Brazilskog stopera koji je prije tri godine bio u Dinamu, naoružani lopovi su zamijetili u gradu, pratili su ga do kuće, a zatim ga napali u u garaži i uz prijetnju bejzbol palicama zatražili ključeve automobila i osobne dragocjenosti.

Ovaj se uspješno suprotstavio, udario je u lice napadača i hrvao se s njim sve dok lopov nije pobjegao. Policija je brzo putem DNK pretrage identificirala pljačkaša, koji je dobio pet godina zatvora zbog napada i nošenja oružja. “Sreća da je Gabrjel sportski tip u odličnoj formi te su se on i kolega koji je bio s njim uspjeli obraniti od napada”, rekla je sutkinja.

Napadač, 26-godišnji Abderaham Musa i ranije je bio osuđivan. Slučaj kao što je ovaj koji se dogodio u kolovozu, u Londonu se dogodio i prije dvije godine kad su napadnuti Sead Kolašinac i Mesut Ozil. I taj je slučaj završio na sličan način, Kolašinac je uspio otjerati pljačkaše.

Previous articleDr. Bressan: ‘Cjepivo ne djeluje zato što je tako rekao moj vodoinstalater’
Next article‘Borna je klasa, sad se vidi gdje mu je mjesto!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here