Home Mozaik Bivši UFC-ov borac ubio djevojku pa tijelo odnio na krevet i prekrio...

Bivši UFC-ov borac ubio djevojku pa tijelo odnio na krevet i prekrio plahtom

114
0

Bivši MMA borac s 10 nastupa u UFC-u Phil Baroni uhićen je u Meksiku zbog ubojstva svoje djevojke. Do tragedije je došlo nakon što se par posvađao u hotelskoj sobi, a njujorški borac bio je pod utjecajem alkohola i droge, javlja Tribuna De La Bahia, a prenose svjetski mediji.

Prema originalnom izvješću, Baroni je nasmrt pretukao svoju djevojku, inače Meksikanku, nakon što mu je rekla da ga je varala. Baroni ju je snažno bacio pod tuš, a ona je udarila glavom i preminula kroz nekoliko minuta.

Policija je u sobi na krevetu zatekla golu djevojku prekrivenu plahtom, s višestrukim modricama i tragovima udaraca na licu i po drugim dijelovima tijela, bez znakova života. Borac je uhićen, a istraga je u tijeku.

Borio se u UFC-u, Strikeforceu, Prideu, Oneu…

Baronijeva borilačka karijera s prekidima je trajala od 2000. do 2019. godine, a već od druge borbe pristupio je UFC-u, ali ostao je bez ugovora nakon četiri uzastopna poraza. Zatim se borio pod okriljem PRIDE-a i Strikeforcea, a još se dvaput vraćao u UFC i oba puta izgubio.

Do kraja karijere borio se u mnogim promocijama, kao što su ONE, Dream i Bellator, a posljednji meč imao je u rujnu 2019. kada je izgubio borbu za pojas u organizaciji Rebel FC. Karijeru je završio s omjerom 16-19, od čega 3-7 u UFC-u. U međuvremenu se bavio i hrvanjem i boksom bez rukavica, a radio je i kao komentator MMA borbi.

Previous articleVIDEO: Ovako izgleda luksuzni dvorac u kojem će živjeti Ronaldo
Next articleVida gostovao u poljoprivrednoj emisiji i oduševio: “Kažu mi da sam lud…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here