Home Najnovije Bivši Vatreni: Potpisujem li za Hajduk? Vidjet ćemo…

Bivši Vatreni: Potpisujem li za Hajduk? Vidjet ćemo…

67
0

Filip Bradarić, bivši hrvatski reprezentativac, s Kaurijem je osvojio posljednje, 20. izdanje turnira Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović. “Ne znam hoće li se nastaviti, bilo bi lijepo da svake godine Split ima ovakvo nešto”, rekao je Bradarić nakon finala. Splićanin, koji je za Hrvatsku odigrao šest utakmica, bez kluba je od rujna, kada je napustio saudijski Al-Ahli.

“Ponuda ima sa svih strana svijeta. Nisu to ponude kao prije nekoliko godina, ali ima nešto zanimljivo. Još gledam, vidjet ćemo. Hajduk? Ne znam, vidjet ćemo. Sada sam dosta vremena proveo s obitelji. To mi je trebalo, dok sam bio vani, propustio sam dosta toga. Osjećam se nikad sretnije i zadovoljnije. Hajduk ima najbolju ekipu u zadnjih 15-20 godina i očekivanja su napad na titulu.”

Još jednom je Bradarić, koji je 2015. godine iz Hajduka otišao u Rijeku, ponovio da do kraja karijere u HNL-u može igrati jedino za splitski klub. “To sam rekao i stojim iza toga. Nemam više 18 godina, sad ću proslaviti 31. rođendan. Stojim iza svojih riječi i postupaka.”

Za Hajduk je ukupno odigrao 58 utakmica i zabio tri gola uz sedam asistencija.

Previous articleVIDEO Putin i Lukašenko se sastali dvaput u 24 sata: ‘Iskrsnuli su problemi’
Next articleUkrajina: Ruske snage trpe najveće gubitke u dva grada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here