Home Sport Bizarni događaji uoči meča Lige nacija u Beču: Prvo nestalo struje pa...

Bizarni događaji uoči meča Lige nacija u Beču: Prvo nestalo struje pa se na terenu stvorila ogromna rupa!

175
0

Austrija i Danska trebale su sinoć od 20:45 na Prateru igrati utakmicu drugog kola skupine Lige nacija. Međutim, meč je počeo tek sat i pol nakon tog termina. Razlog je što je na slavnom bečkom stadionu nestalo struje. Tako da nisu radili reflektori i semafor, a nije bilo ni interneta za novinare. Austrija je inače u prvom kolu pobijedila 3:0 kod Hrvatske, a Danska je slavila 2:1 kod Francuske.

Tako su te reprezentacije neočekivani derbi drugog kola trebale igrati u Beču, ali to im je uspjelo tek s odgodom. Danska je pobijedila 2:1 u utakmici koja je završila nakon ponoći. Austrijski mediji javljaju da je razlog to što je bez struje ostalo 1500 kućanstava, sva u drugom bečkom okrugu, u kojem se nalazi i stadion.

Ipak, to nije omelo navijače obiju reprezentacija da se sjajno zabave na stadionu koji je utonuo u mrak. Čekajući da se struja vrati, radili su valove s upaljenim svjetlima mobitela na taktove evergreena Na lijepom plavom Dunavu i Radetzky marša.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SU SE NAVIJAČI U BEČU ZABAVLJALI BEZ STRUJE NA STADIONU

Kada je struja napokon došla, utakmica je počela dok je ona na Poljudu između Hrvatske i Francuske završavala. Ali nije bilo kraja bizarnostima na Prateru ni nakon kasnog završetka utakmice. Tada se naime na travnjaku pojavila ogromna rupa.

Previous articleL’Equipe: Modrić se vidio jedino kada je primao svečani dres
Next articleOvo je trenutak smrti čečenskog zapovjednika: Krvna osveta prijeti slavnoj britanskoj obitelji (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here