Home Vijesti Blečić: Neće nas zaustaviti ni medijska blokada!

Blečić: Neće nas zaustaviti ni medijska blokada!

1357
0

Na današnjoj press konferenciji za novinare predstavljena je zajednička lista Akcije mladih i Liste za Rijeku za gradsko vijeće Grada Rijeke na izbore izlazi sa sloganom ‘Ni lijevo ni desno, nego riječko’. Kako je istaknuo kandidat za gradonačelnika Predrag Blečić, nova riječka regionalna alternativa okupljena oko Liste za Rijeku i Akcije mladih je u velikom usponu.
– Neće nas zaustaviti ništa pa ni medijska blokada nekih medija s kojom smo suočeni nakon objava anketa po kojima smo postali velika prijetnja SDP-ovoj i HDZ-ovoj listi. Na izbore idemo, umjesto obećanjima, s konkretnim programima koje je moguće implementirati 8 dana nakon preuzimanja vlasti. Očekujemo promjenu odnosa snaga i na gradskoj i županijskoj razini.

Danko Švorinić je u nastavku pressice naglasio veliku važnost gradskog vijeća u slučaju da novi gradonačelnik ujedno nema i apsolutnu većinu u gradskoj skupštini te pozvao birače da ‘ne stavljaju sva jaja u istu košaru’.
– Gradska vijeća dobijaju puno veće ovlasti te mogućnost kontrole izabranih gradonačelnika ali i upravljanja gradskom imovinom.

Bojan Kurelić je predstavio osnovne naznake programa zajedničke liste te se osvrnuo na aktualno stanje u gradu.
– Vrijeme je da se ovaj grad izliječi od anemičnosti. Grad Rijeka nije Vojko Obersnel, postoje mladi ljudi sa znanjem i voljom koji su spremni preuzeti odgovornost i unijeti novu svježu krv u političku krvnu sliku grada na Rječini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here