Home Mozaik Blizanci (4) nađeni mrtvi u kutiji za igračke na Floridi. Majka: Ugušili...

Blizanci (4) nađeni mrtvi u kutiji za igračke na Floridi. Majka: Ugušili su se

185
0

Blizanci u dobi od 4 godine pronađeni su mrtvi u kutiji za igračke u obiteljskom domu u Jacksonvilleu na Floridi. Njihova majka Sadie Myers na Facebooku je napisala da su se blizanci Aurora i Kellan probudili usred noći 25. kolovoza kako bi se igrali i nakon toga zaspali u kutiji, javlja NBC.

“Negdje tijekom spavanja jedan od njih se sigurno pomaknuo ili udario u kutiju i to je uzrokovalo zatvaranje poklopca ove stare drvene kutije od cedra”, napisala je Myers na Facebooku. “Polako su ostali bez kisika u roku od nekoliko sati i umrli su”, dodala je.

Myers je rekla da su sljedećeg jutra ona, njezin suprug i njihovo dvoje najstarije djece shvatili da blizanci nisu u krevetima i tada ih je stariji brat pronašao u kutiji.

“Znala sam da nešto nije u redu, ali sam također brzo shvatila da je već prekasno”, napisala je Myers. “Za mene to nema smisla i nikad neće imati… Nadam se da će to saznanje pomoći na neki način i nadam se da ćete odmah uništiti ovakvu kutiju ako je imate doma”, dodala je. “Uvijek sam pazila da se djeca ne zaključaju unutra, no nažalost kutija je hermetički zatvorena i ako nije zaključana”, opisala je neutješna majka.

Poručnik iz ureda šerifa u Jacksonvilleu rekao je da djeca nisu bila pri svijesti kada su na mjesto tragedije stigli policija i Hitna pomoć i unatoč pokušajima reanimacije su proglašena mrtvima.

“U ovom trenutku ne znamo je li ovo bila nesreća ili je u pitanju zločin”, rekao je poručnik za NBC.

Previous articleMario Battifiaca o borbi s albinizmom: ‘Ostalo mi je manje od 20% vida. Ali kad čujem boju glasa, osobu pamtim zauvijek’
Next articleU trgovinu u centru Zagreba ugmizala jedna od najvećih europskih zmija, prodavač u šoku: ‘Odmah sam zvao pomoć‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here