Home Mozaik Blizanci zamijenili identitet pa otišli u očevu kuću: Muškarac zbunjeno pogledao svoju...

Blizanci zamijenili identitet pa otišli u očevu kuću: Muškarac zbunjeno pogledao svoju djecu i napravio ovo (VIDEO)

163
0

Blizanci su oduvijek fascinirali sve gdje god da se pojave jer ih je teško razlikovati, a navodno je teško i roditeljima. Njihova sličnost mnogima je fascinantna, pa ih u želji da pronađu i najmanju razliku među njima, mnogi pažljivo promatraju i analiziraju kako fizički tako i psihički kako ne bi uočili nešto po čemu se međusobno razlikuju.

Da među njima postoji posebna veza i telepatija koja je neobjašnjiva potvrđuju mnoga istraživanja i ljudska iskustva. Sheikh Halal Bakon, kako se predstavlja jedan Tiktoker na ovoj mreži, podijelio je sa svojim pratiocima bratovu ideju da prevare oca za njegov identitet i da zamijene odjeću kako bi provjerili da li ih on razlikuje.

Njegov brat blizanac Musa nije vidio oca skoro dvije godine, i to u vrijeme pandemije i izolacije, pa ga je odlučio posjetiti.

Međutim, prethodno se dogovorio sa svojim bratom da priredi iznenađenje i da se Musa pojavi u Halalovoj odjeći i sa svojim djetetom pred ocem kako bi ga zbunio, a da se drugi brat pojavi kasnije. Musa je u kuću ušetao s bratovim mužem i sinom, a njihov otac ga je redovito pozdravljao misleći da mu je to drugi sin Halal.

– Jeste li razgovarali s Musom? – pita ga sin.

– Kratko sam razgovarao s njim. Ima posla – odgovara otac dok se pozdravljaju.

Nakon što im je poželio svako dobro i zatvorio vrata, Halal je iskočio iza zida iza kojeg je snimao cijelu scenu i pokucao na vrata.

Kada je otac otvorio vrata, počeo je skakati od sreće vičući “Musa, Musa!” No, u jednom trenutku je shvatio da je izostala reakcija njegovog sina, te da je maskirani sin više uzbuđen zbog susreta, pa se počeo okretati prema obojici kako ne bi shvatio tko je tko. No, Musa mu je u atmosferi punoj sreće, veselja i smijeha skočio u zagrljaj i počeo grliti oca.

Snimka je dobila preko 950.000 lajkova i nasmijala netizene kojima je bilo beskrajno simpatično što ih otac još uvijek ne razlikuje.

@hoopfinesse TWINS PRANK FATHER Who remebers when we pranked our father during covid shutdown #2021 ♬ original sound – Shaikh Halal Bacon

– On još ne zna ko je Musa.

– Musa skače gore-dolje kao mali tatin dječak…Obožavam ovo.

– Ovo zlata vrijedi!-

– Otac je tako uzbuđen, stvarno mi se sviđa.

– Gledao sam ovo 30 puta. Baš je sladak.- bili su neki od komentara.

2,4 milijuna ljudi prati Halalu online. Njegove objave su duhovite i uglavnom ih snima sa suprugom i bratom. Budući da živi u Los Angelesu, često uspoređuje arapski i američki stil života.

Previous articleNeobičan prizor s bugarskih prometnica obišao je regiju, odmah ćete vidjeti zašto je takav hit!
Next articleŽena u Srbiji ubila muža i raskomadala tijelo. S kćeri ga bacila u šumu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here