Home Najnovije Borjan o provokacijama: To su primitivci, slušao sam kako vrijeđaju!

Borjan o provokacijama: To su primitivci, slušao sam kako vrijeđaju!

895
0

Reprzentacija Hrvatske upisala je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu rezultatom 4:1 protiv Kanade u drugom kolu skupine F, čime je skočila na prvo mjesto. Dva gola dao je Andrej Kramarić, a po jedan Marko Livaja i Lovro Majer, dok je Ivan Perišić upisao dvije asistencije.

Uoči same utakmice nisu izostale kontroverze. Dio njih prouzročio je Englez na klupi Kanade John Herdman, koji je najavljivao da će “s*ebati” Hrvatsku, a prije nekoliko godina kanadski golman i kapetan srpskih korijena Milan Borjan izjavio je da Knin i Dalmaciju smatra dijelom Srbije, a ne Hrvatske.

Tijekom utakmice hrvatski navijači Borjanu su skandirali da je ustaša, on im je odgovarao podizanjem tri prsta, a nakon susreta broj njegovog telefona počeo se masovno širit WhatsApp grupama. Srpski Telegraf piše kako mu je stiglo preko 2500 poruka hrvatskih navijača, a to je komentirao i sam Borjan:

“Pa to pokazuje kakvi su ljudi, primitivci. Nemam što komentirati, to govori o njima. Nemam što reći, čuo sam da su vikali, da su vrijeđali, ali to govori o njima i da trebaju poraditi na sebi i na svojim obiteljima. Očigledno imaju frustracije u kući pa to iskale ovdje.

Hrvatskoj reprezentaciji bih želio sve najbolje, odigrali su odličnu utakmicu. Poveli smo rano, odigrali smo dobro 20-25 minuta, onda smo se povukli. To je nogomet, idemo dalje. Ovo je lijepo iskustvo za kanadsku reprezentaciju koja je poslije 36 godina otišla na SP. Žao mi je što je rezultat bio ovoliki, ali, Bože moj, idemo dalje.”

Previous articleKanadski izbornik: Hrvati su ubojice u tranziciji – Dalić: Nije me pozdravio, mora još učiti!
Next articleBorjan pokazao telefon, dobio 2056 poruka: ‘To su djeca koja ne znaju što se i kako dogodilo’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here