Home Sport Borjan pokazao telefon, dobio 2056 poruka: ‘To su djeca koja ne znaju...

Borjan pokazao telefon, dobio 2056 poruka: ‘To su djeca koja ne znaju što se i kako dogodilo’

1278
0

Kanada je na Svjetskom prvenstvu uvjerljivo izgubila od Hrvatske (4:1), a Milan Borjan tijekom utakmice bio je na meti hrvatskih navijača. Dobacivali su mu s tribina, vrijeđali ga, a on je sve to čuo i nakon utakmice srpskim novinarima otkrio što je pretrpio. Rekao je da su mu spominjali ženu, da su ga zvali ranim imenima, da su dobili njegov broj telefona, da su mu slali poruke, zvali ga…

“To se vidi kakvi su ljudi, primitivci. Nemam ih što komentirati. To samo govori o njima. Čuo sam da su vikali, vrijeđali. Trebaju raditi na sebi, očito imaju neke frustracije”, rekao je Borjan. , kako prenosi “B92”.

Rekao je da je pozive i poruke primao preko aplikacije WhatsApp. “Dobio sam milijun i jednu poruku, dobio sam milijun i jedan poziv, to su djeca koja ne znaju što se i kako dogodilo, to sve govori o njima. Samo na WhatsApp sam imao 2056 poruka. Što mogu li drugo reći? Život ide dalje, idemo s osmijehom.”

Spominjali su i njegovu suprugu Snežanu. “Na udaru je navijača Partizana. Diže se prašina za dobrim konjem. Ljudi pokušavaju da umanje sve uspjehe koje sam napravio sa Zvezdom, vrijeđaju nas. Ljubomorni su. Bože moj, idemo dalje, uzdignute glave.” Dobio sam poruke podrške od suigrača, uprave, navijača Zvezde. Jako sam sretan što sam dio Zvezde i kanadske reprezentacije.”

Za kraj je otkrio i kako je sve izgledalo na terenu s hrvatskom reprezentacijom. “Imali su fenomenalan pristup, sve pohvale. Kapa dolje Gospodu. Čuo sam se s Ivanom Perišićem nakon utakmice, spomenuli smo utakmicu s Belgijom, trebali smo dobiti taj dvoboj”, zaključio je Borjan koji je ostao bez šanse napreduje s Kanadom.

Hrvati su dugo čekali utakmicu, posebno zbog Borjanove izjave od prije nekoliko godina da “nije rođen u Hrvatskoj, nego u Republici Srpskoj Krajini, Dalmaciji, Srbiji”. Nakon toga je “spustio loptu” i pogotovo uoči Svjetskog prvenstva u Kataru, kao ni na samom turniru, nije želio dizati tenziju, no u Kataru su ga na utakmici dočekali uz poruke hrvatskih navijača da “Ništa ne trči kao Milan Borjan”, a uvrede su upućene i njegovoj supruzi koja je bila na stadionu.

Previous articleBorjan o provokacijama: To su primitivci, slušao sam kako vrijeđaju!
Next articleVIDEO Ovce marširale u krug 12 dana zaredom, pojedinci tvrde da je to znak nadolazeće apokalipse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here