Home Mozaik Bosanci imaju najvećeg, Crnogorci najmanjeg, a evo kako stoje Hrvati i Srbi:...

Bosanci imaju najvećeg, Crnogorci najmanjeg, a evo kako stoje Hrvati i Srbi: Gore mreže zbog veličine penisa u regiji!

318
0

Jedno od vječnih pitanja koje muči većinu muškaraca tiče se veličine njihova spolnog organa. Kolika je idealna mjera i je li ženama zaista to važno u krevetu?

Rađena su brojna istraživanja na ovu temu, a jedno od novijih otkrilo je da više od polovine pripadnika generacije “Z” (rođeni između 1997. i 2012. godine) smatra kako je veličina penisa važna, u usporedbi s 29 posto milenijalaca (rođeni između 1981. i 1996. godine).

Najnovija statistika pokazala je nevjerojatne podatke koji se odnose na prosječnu duljinu penisa u erekciji širom Europe. Prema podacima mrežne stranice koja se bavi različitim analizama i istraživanjima, najvećim muškim spolnim organom mogu se pohvaliti Nizozemci s prosjekom od 15,87 cm.

Odmah ispod njih su Francuzi s 15,74 cm, dok najmanji penis imaju Rumunji, čija prosječna duljina iznosi tek 12,73 centimetara. Hrvatska je u ovome zauzela neku zlatnu sredinu sa 14,77 centimetara prosječne duljine penisa.

Što se tiče naše regije, za manje od jednog centimetra ispred nas su Bosanci, čija je prosječna duljina 15,3 cm te Srbi sa 14,87 cm.

Upravo je ovu mapu, na sve popularnijem forumu Reddit, podijelio jedan korisnik i pitanjem što ostali misle o tome, započeo opću diskusiju.

“Nije bitna veličina nego tehnika!”, napisao je jedan korisnik iz Hrvatske. “Možda sam ispod prosjeka u duljini, ali sam zato iznad prosjeka u visini”, glasio je komentar Srbina.

Dok su jedni bili pozitivno iznenađeni duljinom koju imaju Bosanci, drugi su ipak vidno bili razočarani u Crnogorce, čija prosječna duljina penisa iznosi 13,6 centimetara.

“Od zemalja bivše SFRJ Crnogorci imaju najmanji. E, sokolovi!”, napisao je jedan, dok je drugi priznao: “Ja sam bio s djevojkom koja mi je rekla da bi joj taman bilo 22, 23 centimetara duljine. Eto ti ga sad, pa vi ovdje raspravljajte je li bolja tehnika”. “Jooj.. Žao mi je Rumunja sad”, napisao je treći.

A bilo je i onih koji su se najviše fokusirali na Francusku i zaključili da imaju toliko veliki prosjek isključivo zbog tamnoputih muškaraca za koje vrijedi ustaljeno mišljenje da su najobdareniji.

Previous articleBočkaj dobio 11 mjeseci uvjetno!
Next articleOtvoreni upisi u dvanaestu sezonu TRY theatre-a

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here