Home Najnovije Bradarić uoči nastavka sezone: Nije dobro…

Bradarić uoči nastavka sezone: Nije dobro…

1573
0

Prometno je u Rijeci ove godine. Klub su napustili Andrijašević, Mišić, Ristovski, Elez i Vešović, došli su Heber, Mavrias i još nekoliko igrača, što se vidi na neujednačenoj klupskoj formi.

Jedan od rijetkih koji je ostao je Filip Bradarić koji je sa 119 nastupa jedan od najstandardnijih igrača u momčadi.

‘Treba nam dosta vremena, a vremena je sve manje. Vidi se da ne izgledamo dobro, da nije sve najbolje posloženo. Uvijek treba biti optimist, ali nije dobro. Teško je kad se momčad toliko promijeni, otišlo nam je dosta standardnih, dobrih igrača koji su nosili igru. Bit će jako teško’; rekao je Bradarić u intervjuu za Večernji list.

‘Puno je stvari utjecalo na svlačionicu, ali to je sad iza nas. Ne mogu se miješati u klupsku politiku, njihovo je pravo da prodaju igrače. No, bit će nam jako teško ponovno se uigrati. Ne znam gdje je limit ovoj momčadi. Naš trener je dosta specifičan, možda malo težak i dosta strog. Ima svoje metode i novi igrači ih moraju usvojiti’, kaže Bradarić.

Nada se da bi na ljeto i on mogao otići iz kluba.

‘Otići u zimskom prijelaznom roku je dosta specifično jer nema pauze i moraš odmah kliknuti s novom momčadi. To je dosta teško jer mijenjaš grad, državu, klub, kulturu… No, nadam se da ću dobro odraditi ovu polusezonu i na ljeto napraviti transfer. I ja se želim okušati u jačoj sredini. Bilo je već nekih ponuda, ali klub je odlučio da je najbolje da ostanem’, zaključio je Bradarić.

Previous articleLista za Rijeku i Pametno: Bolje obrazovanje za bolju Rijeku!
Next articlePred nama je urnebesni sportsko-glazbeni karnevalski vikend!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here